test

Opinie o agro i irc - Bydgoszcz

Korzystałeś z usług agro i irc - Bydgoszcz? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2011-05-23 20:30

Wizyt: 14633
Komentarzy: 6
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
23.05.2011 (7 lat temu)
23.05.2011 (7 lat temu)

agro i irc - Bydgoszcz

a xxxxxxx tam jeszcze ma wladze czupryna powinien go wyrzucic na zbity lep kurwiarza on oszukuje ludzi a synkowi daje kase prawdziwy szrek golop dobrzyn kuj pom
użytkownik
27.10.2014 (4 lata temu)
27.10.2014 (4 lata temu)
usuwają komentarze żeby ludzie nie czytali to jest śmiech na sali cay czas będę pisał tu komentarze żeby przynajmniej niektórych ludzi powstrzymać!!! strzzcie się ludzie oszuści jakich mało zapłacili mi za 15 dni pracy 70 euro ,oczywiście mnie już tam nie było xxxxxxx usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po kolei zaczynająć od cwaniaczka niby kierownika PAWEŁ CHOJNICKI się nazywa pała xxxxxxx warunki pracy jak i mieszkalne tragedia ,ludzie pracują po 12 godzin dzień w dzień prawie za darmo!!! najwieksza moja porazka życiowa to ten wyjazd do Niemiec,pisze zebyscie wiedzieli jak tam jest i zebyscie tam nie jechali!!!!!!!
użytkownik
12.12.2014 (3 lata temu)
12.12.2014 (3 lata temu)
jak chcecie narzekac -to powiedzcie mu to osobiscie a nie mi-tel xxxxxxx
użytkownik
22.09.2015 (3 lata temu)
22.09.2015 (3 lata temu)
CZy wiaodmo coś na temat sytuacji w tej firmie w roku obecnym, bo widzę, że wcześniejsze lata były mocno nieciekawe a przyznam szczerze chciałbym złapać trochę praktyki w branży i myślałem, że to może być odpowiednie miejsce. Nie wiem co na ten temat uważacie, dlatego prosiłbym aby trochę z up to date'ować wątek :)
użytkownik
19.04.2016 (2 lata temu)
19.04.2016 (2 lata temu)
samiczka, jeżeli chcesz łapać praktykę to gdziekolwiek byś się nie udała to można trafić na takie samo zachowanie / traktowanie. Branża jest specyficzna jak i atmosfera w pracy. Mimo wszystko warto próbować.
użytkownik
04.09.2016 (2 lata temu)
04.09.2016 (2 lata temu)
Sytuacja na rok obecny wygląda następująco:
Oszukują i Okradają ludzi ! ! !
Dopóki ludzie się na to godzą to pracują, jak cos nie pasuje to zjazd do Polski Jak śmieci traktują ludzi! Zero szacunku!
Niemieckie kontrole nawet nie pomagają ponieważ pracownicy są zastraszani i dokumentacja nagle znika.
Naprawdę polecam trzymać się jak najdalej od Agro Visbek i IRC (Czupryńscy) Bydgoszcz
Ten kto to przeżył sam wie jak tam jest... fatalne warunki mieszkaniowe i zero przygotowania pracy.
Piszcie komentarze
Sytuacja po pierwszym półroczu 2016

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Janas nowy targ

bosch

chemtex

ital sysytem

kilargo

kilargo kalisz

gds sylwia

soflab

wyszków

wyszków biedronka

Amerigas

inpost farmacol

tramp bytom

trasko

OVB

tram bytom

helios polska

helios

avon

climatic

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin