test

Opinie o CCC - Wrocław

Korzystałeś z usług CCC - Wrocław? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Zero
Data: 2010-01-31 01:45

Wizyt: 13858
Komentarzy: 49
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.01.2010 (8 lat temu)
31.01.2010 (8 lat temu)

CCC - Wrocław

ciężkie klimaty,niskie płace.Bardzo duża rotacja personelu,brak szacunku....ostrzegam
użytkownik
12.02.2010 (8 lat temu)
12.02.2010 (8 lat temu)
napiszcie coś o pracy jako handlowc w tej firmie i o dyrektorze spredaży
użytkownik
29.07.2010 (8 lat temu)
29.07.2010 (8 lat temu)
Uważajcie na oszustów...wymagania z kosmosu,duża rotacja,najniższa krajowa.Dno dna...gorzej nie traficie.Lepiej żebrać na ulicy = większy szacun uzyskasz.
użytkownik
14.11.2010 (7 lat temu)
14.11.2010 (7 lat temu)
ccc to najbardziej wykorzystująca firma ludzi, szkoda ze zapominają przy umowie na zlecenie dopisać małym tryczkiem o obcinanych wynagrodzeniach! to obóz pracy którego nikomu nie polecam!!!
użytkownik
26.11.2010 (7 lat temu)
26.11.2010 (7 lat temu)
Popieram jak chcecie tam pracowac to lepiej isc zebrac na ulice bo wiecej zarobicie a mniej czasu stracicie... ja to nazwalem obozem pracy gdzie powinien wisiec napis arbeit macht frait idealnie tam pasuje!! nie polecam
użytkownik
04.10.2012 (6 lat temu)
04.10.2012 (6 lat temu)
xxxxxxx Fatalna atmosfera, nie ma nawet sekundy na oddech a do tego nowe osoby robią za wszystkich. Płaca - szkoda gadać. Jak nie musisz to nie idź!!! Odradzam wszystkim!
użytkownik
28.04.2013 (5 lat temu)
28.04.2013 (5 lat temu)
Zmieniło się coś? Ktoś jest zadowolony? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem? Co z systemem motywacji, istnieje jakiś system nagród, jak wycieczki, karnety, bony lub premie pieniężne? Za którym razem zaproponowali umowę na stałe, a nie o zlecenie?
użytkownik
01.07.2013 (5 lat temu)
01.07.2013 (5 lat temu)
Nic się nie zmieniło. xxxxxxx . Sama praca nie jest zła, ale kierownicy tragedia. Lepiej isc do kebaba, tyle samo się zarobi a mniej urobi. Wciąż zmieniający się grafik. Kierownictwo robi wszystko żeby uniemilić Ci pracę. Premie są owszem ale tak śmieszne, że można sobie je darować. Kierownicy za byle co obcinają premie. Nie polecam !! ostrzegam !
użytkownik
02.07.2013 (5 lat temu)
02.07.2013 (5 lat temu)
To możesz podac jakis przykład, jak to kierownik uniemilił Ci pracę? Bo łatwiej się ocenia czytając konkrety niż takie ogólniki o CCC.
użytkownik
13.09.2013 (5 lat temu)
13.09.2013 (5 lat temu)
Jakie sa teraz stawki zwyklego pracownika w ccc za godzine pracy? Jest szansa pracy na umowe o prace?
użytkownik
05.10.2013 (5 lat temu)
05.10.2013 (5 lat temu)
Najpierw na pierwsze dni próbne, tak z 3 to umowa zlecenie, potem na miesiąc umowa o pracę a jak się spodobasz to umowa o pracę na 2lata jakoś
użytkownik
09.10.2013 (5 lat temu)
09.10.2013 (5 lat temu)
Odniosę się do pytania poprzednika - jakie stawki panują w CCC? Jaka jest szansa, że trafi się na normalnego kierownika jak wyżej??
użytkownik
21.12.2013 (4 lata temu)
21.12.2013 (4 lata temu)
stawka ok 7-7,5/h- bez względu na dzień tygodnia i datę w kalendarzu xxxxxxx Pracownik wielozadaniowy: sprzedawca, ochroniarz, sprzątaczka, + mycie witryn na wysokiej drabinie a to wszystko w oparach kleju, ha i jeszcze trzeba wychwalać szefa, który lubi pojeździć od sklepu do sklepu pytając kto jest szefem hmm żałosne - niech popyta o satysfakcję z wynagrodzenia za wykonywaną pracę.
użytkownik
12.02.2014 (4 lata temu)
12.02.2014 (4 lata temu)
Myślę, że stanowisko ochroniarza jest zbyteczne, centra handlowe maja własną ochronę, w razie czego można zadzwonić :P. Praca w CCC to jak widać nic szczególnego, dobre na start.
użytkownik
09.03.2014 (4 lata temu)
09.03.2014 (4 lata temu)
Wiadomo, że w CCC raczej o wielkiej karierze nie ma co myśleć, to dobra praca dla studentów, ale na dłuższą metę, czy ja wiem.
użytkownik
26.05.2014 (4 lata temu)
26.05.2014 (4 lata temu)
widze komentarze przede mna pytaja o to samo. jestę studentę i chcialbym zaczac jako ochroniarz albo sprzedawca. napiszcie wiecej. dzieki.
użytkownik
09.06.2014 (4 lata temu)
09.06.2014 (4 lata temu)
ok, czyli ofert pracy jak widze nie brakuje, szczególnie zinteresowało mnie stanowisko sprzedawcy, wiecie czy trzeba mieć jakieś większe doświadczenie w tej pracy czy mozna sie od razu poduczyć co i jak robić?
użytkownik
02.07.2014 (4 lata temu)
02.07.2014 (4 lata temu)
Jestem bylom pracownica ccc,zostalam zwolniona z godziny na godzine,bez podania przyczyny.Nikomu nie polecam tam pracy,czlowieka maja za nic,obowiazkow duzo,placa marna i ciagle cos nie tak.
użytkownik
01.09.2014 (4 lata temu)
01.09.2014 (4 lata temu)
Jak to @gość, a długo tam pracowałeś, bo przecież takie sytuacje są co najmniej nieprofesjonalne i nie na miejscu, zawsze trzeba podać powód zwolnienia, a poza tym masz okres wypowiedzenia, który trwa ok tygodnia albo dwóch, nikt nie kończy swojej pracy od tak, nawet jeśli jest np. sprzedawcą czy handlowcem
użytkownik
19.09.2014 (4 lata temu)
19.09.2014 (4 lata temu)
niestety ale tak jest, byłeś świadkiem zwolnienia pracownika na pytanie dziewczyny która została zwolniona, kierowniczka odpowiedziała "ja nie muszę ci podawać powodu, ale to z polecenia pani regionalnej" w tej firmie tak jest ja właśnie się zwolniłem i jestem na wypowiedzeniu i zaległym urlopie
użytkownik
22.09.2014 (4 lata temu)
22.09.2014 (4 lata temu)
no to ja na miejscu tej dziewczyny @nick prosiłabym o podanie takiego powodu na piśmie i skierowałabym tą sprawę gdzie trzeba, przeciez to żarty, żeby w ten sposób traktowac swoich pracowników, ta pani musi podać powód zwolnienia, ponieważ kodeksy są nad nią i nic nie poradzi, w tej chwili nie można tak dawać zaległych urlopów.
użytkownik
18.10.2014 (4 lata temu)
18.10.2014 (4 lata temu)
Praca straszna,robisz wszystko,zapierdzielasz a g z tego masz.Na dodatek kierownik bardzo nie miły.Okres próbny 2 miesiące,nie wiadomo ile za godzine.Spadam szybciej bo nie wytrzymam nerwowo
użytkownik
23.10.2014 (4 lata temu)
23.10.2014 (4 lata temu)
Ludzie nie przesadzajcie. W każdej pracy trzeba się napracować, za stanie i nic nie robienie to nie płacą. Jest ok i atmosfera jest fajna.
użytkownik
23.10.2014 (4 lata temu)
23.10.2014 (4 lata temu)
a w jakim konkretnie sklepie pracujesz @gadula? bo tak naprawdę atmosfera w każdym sklepie może być inna, zależy to przecież tylko od ludzi, którzy tam pracują. Ja bym się chętnie zatrudniła, bo już pracowałam w sklepie z butami, kontakt z klientem też mam, tylko kwestia zarobków zostaje, jesteście zadowolone?
użytkownik
23.10.2014 (4 lata temu)
23.10.2014 (4 lata temu)
Pracuje w CCC w Factory.
użytkownik
19.11.2014 (3 lata temu)
19.11.2014 (3 lata temu)
Pracuje od połowy stycznia, czyli od samego otwarcia sklepu. Nie ma typowego dnia, czasami jest więcej do zrobienia a czasami mniej. Wykładanie towaru, obsługa. Jeśli chodzi o godziny, to jest to kwestia dogadania się z kierownikiem.
użytkownik
05.05.2015 (3 lata temu)
05.05.2015 (3 lata temu)
Byłam na umowie próbnej we wrocławskim CCC i nie polecam tej pracy. Jedynym plusem jest umowa o pracę i możliwość częściowego dostosowania grafiku do swoich potrzeb (czasami wybór wymiaru etatu itp.), potem już plusy się kończą. Przygotowanie do pracy żadne (szybko zostało mi pokazane jak się układa pudełka i co gdzie leży na sklepie, jeśli zaś chodzi o sprzedaż kosmetyków do butów, poruszanie się na zapleczu i inne rzeczy - nie ma co marzyć o przeszkoleniu. Obowiązkowego szkolenia BHP też nie było). W pierwszym dniu miałam 15 minut na rozejrzenie się, a potem - nie znając asortymentu, nie mając dokładnych informacji itp. - miałam już obsługiwać klientów. Niby plan na cały dzień był ustalany przez kierownika rano, miały być nowe rzeczy i nowe obowiązki, ale potem i tak wszystko się zmieniało i finalnie cały czas stałam w jednym miejscu, robiąc ciągle to samo. Braki w obuwiu (typu: na półce stoi jeden but, pudełka z drugim nie ma NIGDZIE) i konieczność radzenia sobie z tym bezpośrednio przy kliencie, nieprzyjemna atmosfera, kierownictwo które ma pracownika, jego pytania i wątpliwości w nosie... A na koniec w ostatnim dniu przed końcem umowy (którą notabene podpisałam w połowie jej trwania, z datą wsteczną, bo wcześniej jakoś nie dało rady zorganizować dwóch kartek żeby wszystko odbyło się zgodnie z prawem pracy), godzinę przed zamknięciem informacja, że sorry, ale umowy mi nie przedłużą, bo "jednak zatrudnili zbyt wielu ludzi i nie potrzebują tylu osób". Nie polecam.
użytkownik
26.05.2015 (3 lata temu)
26.05.2015 (3 lata temu)
Na początku wszystko ładnie pięknie. Pomijajac ze zatrudniają Cie na 3/4 etatu gdzie można dorobić do całego. Szkolenia zadnego powiedzieli ze trzeba chodzic po swojej strefie i podchodzić do klientów i tak zaczęła się moja praca. Zatrudniałam się jako sprzedawca kasjer a robiłam także jako ochroniarz.Trzeba patrzeć na ręce każdego żeby nie ukradł butów. Ciagle trzeba chodzić i nie można nawet stanąć. Ogolnie praca nieprzyjemna czas leci wolno.O premii można zapomnieć zabierają za ukradzione buty.
użytkownik
02.06.2015 (3 lata temu)
02.06.2015 (3 lata temu)
Popieram wyżej przytoczone opinie. Sama byłam tam na stażu z Urzędu Pracy(CCC Bielany Wrocławskie)- pomijam już fakt, że w sklepie jest bałagan, nikt nad niczym nie panuje, nagminną sytuacją jest fakt, że w pudełku znajduje się jeden but i nikt nie wie, gdzie jest drugi, poza tym, mamy XXIw. i fajnie byłoby, żeby w sklepie znalazło się miejsce na kamerę i ochroniarza, dziwne że na kampanię z udziałem Ani Rubik, to pieniądze się znalazły, a na zainstalowanie kamer, to już nie, ponieważ sprzedawca jest od sprzedawania, a nie od biegania za klientem i patrzenia, czy nie kradnie-po pierwsze, że klient doskonale zdaje sobie z tego sprawę, że jest obserwowany i nie jest to dla niego przyjemne, po drugie, jak jest nawał klientów, to i tak nie można wszystkich upilnować, a po trzecie, nawet jak obsługa złapie takiego złodzieja, to może najwyżej grzecznie mu powiedzieć, żeby oddał buty, nikt nie ma prawa takiej osoby przeszukać, ani tym bardziej stosować wobec niej rozwiązań siłowych(typu zatrzymywanie), ponieważ sprzedawca nie jest agentem ochrony, a i tak jeżeli nie ma monitoringu, a xxxxxxx się nie przyzna, to dowodów na kradzież brak.
Po drugie, mam zastrzeżenia, co do kadry kierowniczej, w sklepie CCC- Bielany Wrocławskie. Głównym kierownikiem jest mydełkowaty chłopaczek, nie mający własnego zdania, a zastępcą kierownika jest niejaka Joanna K., która jest osobą bardzo prostą, żeby nie rzec "prostacką", w obyciu i pojmowaniu świata- dziewczyna ta uparcie za mną biegała, kazała mi podpisywać bzdurne raporty o 2 minutach spóźnienia, pisała na mnie dziwne pisma do Urzędu Pracy i miała do mnie kuriozalne pretensje o to, że nie zdzieram z podłogi paznokciami stwardniałych, zastarzałych naklejek z cenami oraz gum do żucia, a także popierała donosicielstwo(miała taką jedną zausznicę-grubą, prymitywną babę, piszącą kulfonami, jak dziecko z przedszkola i myjącą nogi, w umywalce, w której płucze się ścierki od mopa).
Nie polecam pracy tam ogólnie
użytkownik
16.07.2015 (3 lata temu)
16.07.2015 (3 lata temu)
nie wiem czy widzieliście, moje drogie pracujące w łodzi w CCC, ale jest teraz oferta pracy... na kierownika salonu! wydaje mi się, z enikt z obecnych pracowników nie może aż tak awansować i dlatego rozpoczęły się rekrutacje na takie wysokie stanowisko, tak posada to już naprawde, cos zarobki podobno nawet do 4,5 tys.
użytkownik
18.09.2015 (3 lata temu)
18.09.2015 (3 lata temu)
buahahaha 4,5 tys.???? jestem kierownkiem w ccc i w zyciu takich pieniedzy nie widziałam, bzdury totalne
użytkownik
19.09.2015 (3 lata temu)
19.09.2015 (3 lata temu)
@czarna ja rozumiem, że CCC to nie jest (bez obrazy) szczyt marzeń, ale skoro pracujesz na kierowniczym stanowisku w sklepie, to takie zarobki jak 4,5 tysiąca NA RĘKĘ powinny być dla Ciebie normą. Ja nie mogę skumać tego, dlaczego w Polsce tak się traktuje ludzi.. kierownik to kierownik- odpowiedzialność i tak dalej.
użytkownik
22.09.2015 (3 lata temu)
22.09.2015 (3 lata temu)
Jak masz umowę na czas określony, to nie musisz podawać powodu zwolnienia. Tak mówi prawo pracy.
użytkownik
19.10.2015 (3 lata temu)
19.10.2015 (3 lata temu)
Prawo pracy to jedno, a rzeczywistość to często niestety inna sprawa. Problemem w naszym kraju jest to, że ludzie podpisują umowy, często nie mając pojęcia o tym, co podpisują. Umowa o pracę, tym bardziej na czas nieokreślony, to fajna sprawa, ale jednak zobowiązuje, chociażby do 3 miesięcy okresu wypowiedzenia dla obu stron.
użytkownik
23.01.2016 (2 lata temu)
23.01.2016 (2 lata temu)
@Beata, no niestety, ale zarobki tu sa mniejsze. Teraz nawet widze ogłoszenie na sprzedawcę, to wymagaja jeszcze orzeczenia o niepełnosprawności, a wynagrodzenie to od 1 850 PLN.
użytkownik
25.01.2016 (2 lata temu)
25.01.2016 (2 lata temu)
no są to całkiem niezłe zarobki, chociaż zastanawia mnie ten stopień niepełnosprawności. aczkolwiek super, że firma daje możliwość zatrudnienia takich osób. widziałem, że szukają np. sprzedawcy w działdowie na pełen etat :)
użytkownik
11.02.2016 (2 lata temu)
11.02.2016 (2 lata temu)
Skoro wynagrodzenie zaczyna się u nich od 1850 to przecież jest to minimalne wynagrodzenie i bardzo dobrze o nich to świadczy, bo nawet można się postarać o jakąś podwyżkę.
użytkownik
22.02.2016 (2 lata temu)
22.02.2016 (2 lata temu)
@we ale chyna nie każdym stanowisku tak jest, przeciez taki kierownik sklepu zarabia napewno więcej. Mnie zainteresowało ogłoszenie na sprzedawce w salonie, bo szukam czegoś na pół etatu w Słupsku
użytkownik
13.05.2016 (2 lata temu)
13.05.2016 (2 lata temu)
@tr no taka osoba z pewnością zarobi więcej niż zwykły sprzedawca, ale od takiego sprzedawcy można przecież zacząć. Akurat szukają w Mińsku Mazowieckim. Osobie na tym stanowisku zapewniają umowę o pracę, bezpłatną, prywatną opiekę medyczną, pracę w stabilnej i dynamicznie rozwijającej się firmie, elastyczne godziny pracy i satysfakcję zawodową :D
użytkownik
28.02.2017 (rok temu)
28.02.2017 (rok temu)
Pracowałam w tym sklepie w ccc korona...atmosfera do bani, Pani B. kierownik wiecznie niezadowolna, nic jej nie pasuje, grafik ciągle zmieniany, ustalany pod to czy kogoś się lubi więcej czy mniej, ma brak szacunku do drugiego człowieka, samym wyglądem wprowadza złą atmosferę, sama nic nie ogarnia. Kierownikami zmiany ustala ludzi, których więcej lubi i więcej włażą jej w tyłek, a oni i tak nic nie ogarniają. Wiecznie świecenie oczami przed KRS, że taka super atmosfera, a w gruncie rzeczy jest inaczej. Praca tam to koszmar. Odradzam :( !! Teraz pracuje u konkurencji i jest super.
użytkownik
14.11.2017 (11 miesięcy temu)
14.11.2017 (11 miesięcy temu)
Witam, myslalem ze bedzie to spoko praca niestety bardzo sie pomylilem. Wytrzymalem tam 2 dni. Ogolnie ludzi spoko procz kierownictwa. Kierownicza nie mila, a kierowniki wrecz przeciwnie, nerwowo bym nie wytrzymal tam dluzej. Kasa niby 2500 zl. brutto plus premie ale watpie zeby ktos ja otrzymal. Ogolnie ogromna dyscyplina i rygor. 15 min. przerwy w tym czasie musisz sie wpisac na liste, jak chcesz wyjac cos zjesc tp musisz zdjac stroj roboczy, a czas leci. Odliczajac to wszystko zostawalo mi 9 - 10 minut przerwy. Pracownicy doslownie polykali jedzenie i czesto wracali na stanowisko pracy z pelna buziom jedzenia. Porazka. Nie wolno stanac nawet caly czas trzeba byc w ruchu i pilnowac wejscia zeby nikto noc nie ukradl. Nie polecam tam pracy nawet w ostatecznosci...
użytkownik
21.11.2017 (11 miesięcy temu)
21.11.2017 (11 miesięcy temu)
gdzie pracowałeś?
użytkownik
29.12.2017 (10 miesięcy temu)
29.12.2017 (10 miesięcy temu)
Bielany Wrocławskie - Wrocław.
Obsługa Koszmar!!! Mowie tu o jednej Pani w krotkich blond wlosach. Po odmowie jakich kolwiek preparatow do butow. Poczula sie ewidentnie oburzona, poniewaz wydajac mi reszte oraz buty zucila to wszystko na blat. Malo brakowalo a moja reszta i buty prawie wyladowaly na podloge... jeszcze nigdy nie spotkalam sie z taka niemila Pania..
użytkownik
18 sty (9 miesięcy temu)
18 sty (9 miesięcy temu)
Gdzie tak ?
użytkownik
4 lut (9 miesięcy temu)
4 lut (9 miesięcy temu)
Jesteście pewni, że nic dobrego nie można napisać? Wszędzie mogą zdarzyć się gorsze okresy.
użytkownik
7 mar (8 miesięcy temu)
7 mar (8 miesięcy temu)
Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w CCC. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.
użytkownik
13 mar (7 miesięcy temu)
13 mar (7 miesięcy temu)
2400 brutto +100 zł brutto jeżeli salon jest premium + stażowe 100/200brutto - 1/2 lata pracy,premia utargowa wacha się od 900 do1400 zł brutto przy pełnym etacie w salonie premium, multisport z tego co pamiętam 139 zł, ubezpieczenie dodatkowe, luxmed, bony zniżkowe 15 + 1 na eobuwie - czyli całkiem fajne warunki i godziwe wynagrodzenie za 12h pracy dziennie. Dobry system szkoleń na kasjera, śmiesznie łatwa obsługa kasy dodatkowo materiały z produktami dodatkowymi które należy polecać. Ale żeby nie było tak ładnie i pięknie praca 12h dziennie, kierownik regionalny całkowita porażka - kobieta do wymiany, dobór kierownictwa niektórych sklepów też pomyłka, przez pewien okres czasu w moim sklepie były 2 kierowniczki gdzie po 2 miesiącach zdecydowanie na wybór wg naszej załogi gorszą osobę. Po prostu od momentu wyboru kierownika wyszkowsko zaczęło się sypać, ludzie zaczęli odchodzić z powodu konfliktowego charakteru kierowniczki. Po inwentaryzacji chyba to był lipiec na 2 czy 3 dzień kierowniczka zwołała zebranie na którym zaczeła ludzi straszyć " jak wam się nie podoba możecie złożyć wypowiedzenie" dodatkowo pochwaliła się że "gdy była kierownikiem w pasażu rotacja wynosiła 500%" , zostaliśmy też osoby które pracowały na kasie poinformowani bardziej w formie zastraszenia że osoba z najniższą sprzedażą sztuk nie dostanie premii utargowej, podczas gdy w innych sklepach czegoś takiego niema. Dowiedzieliśmy się też że nasz kolega został zwolniony bo JĄ "oszukał" i podczas gdy było on na strefie kierowniczka znalazła pusty karton, po skończonym zebraniu to samo usłyszała nasza koleżanka która ma swoje lata. od tego momentu chyba do końca września zwolniło się z 20 osób czy więcej. Na szczęście już tam nie pracuję byłam jedną z osób które odeszły we wrześniu korzystając z tego że kierowniczka miała urlop.
użytkownik
14 mar (7 miesięcy temu)
14 mar (7 miesięcy temu)
Zgadzam się z tym. Kierownik regionalny wybiera osoby niewłaściwe, chyba dlatego jak kierownik danego sklepu bardziej regionalnemu kierownikowi wejdzie???? w rzeczywistości ludzie bez pojęcia rządzą innymi. Innych pracowników potrafią oceniać żeby nie dostali premii. Ale żeby już samemu sie przylożyć, to zaczynają się schody????????może by kierownik regionalny zapytal sie czasem pracownikow jakie mają zdanie o kierownikach????????????
użytkownik
14 kwi (6 miesięcy temu)
14 kwi (6 miesięcy temu)
Czy aktualnie jest ktoś kto pracuje w tej firmie? Jak wygląda praca w firmie CCC? Jaka jest atmosfera?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Timken

Wózek inwalidzki

poczta polska

alteris

Spedycja

grand parade

jarosławiu

jarosław fachowiec

jarosław

poczta polska Gdańsk

Adro

obi leszno

obi fachowiec

dominikanie

wdrodze

huapol

medicover
Kontakt

Banach

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin