test

Opinie o Compacta Polska Sp. z o.o., al. Jana Pawła II 61 lok. 224, Warszawa

Korzystałeś z usług Compacta Polska Sp. z o.o., al. Jana Pawła II 61 lok. 224, Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): pracownik DCP
Data: 2010-02-13 19:57

Wizyt: 12188
Komentarzy: 1123
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.02.2010 (9 lat temu)
13.02.2010 (9 lat temu)

Compacta Polska Sp. z o.o., al. Jana Pawła II 61 lok. 224, Warszawa

Firma ostatnio dużo się zmienia, poza zarobkami ;-( niestety. Firma gwarantuje możliwości indywidualnego rozwoju. Zarobki odpowiadają średniej w regionie. Możesz liczyć na podobne zarobki jak obecnie. Mimo wszystko polecam.
autor
10.11.2018 (3 miesiące temu)
10.11.2018 (3 miesiące temu)
No właśnie bronisz go XDD
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
A gdzie ten Pan zniknął? Nie ma go od kilku dni...
czyżby doszły te wiadomości do dyrekcji? I pozbyli się niewygodnego pracownika?
Jeśli tak to super, teraz tylko kilka miesięcy ciszy i znow go zatrudnia.
Do trzech razy sztuka :-)
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Jakie są teraz zarobki dla kobiety? I czy macie system 4 brygadowy czy normalnie 3zmiany po tygodniu.?
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
System 4 brygadowy. A zarobki średnio 2000-2400
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Bedzie impreza na andrzejki w tym roku
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
???
użytkownik
24.11.2018 (2 miesiące temu)
24.11.2018 (2 miesiące temu)
Będą premie na vs2 w tym roku?
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
Premie? Hahah jak wam lider da... masakra jakas na 4 br jest tragicznie ż premia. Lider tylko swoim ludziom daje. Którzy liza mu xxxxxxx . pewnie Marc... inek dostał i Pani M z smd. Masakra jakas. Ludzie którzy sobie zasłużyli nic nie dostali tylko podstawę ż góry ustalona. Niech on już idzie z naszego vs bo mamy już to dość. Pozdrawiam Ruda
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Skoro pewności nie masz to dlaczego się wypowiadasz?
Akurat lidera mamy takiego jakim powinien być , który przychodzi do pracy na 12h i pracuje jak każdy fizycznie na tht czy montażu ...ale widać pancie wolały by poprzedniego co przyrosła do biurka na 8h...
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Impreza na mikołaja w tym roku to jakies nieporozumienie!!!!!!!!!!
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
skonczylo sie placzem dziecka i moimi nerwami.mialo byc na 10,bylo spoznienie i to spore.moze kadry to czytaja i wyciagna wnioski na za rok.dzieci nie rozumieja,ze trzeba czekac.zamiast milego dnia dzien stresu.ZA ROk NIE IDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Jak masz go dosyć to miej odwagę powiedzieć mu to prosto w oczy, chyba że tylko najlepszyfachowiec.pl to twoje podwórko do szczekania a poza nim miękniesz.
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Uprzejmie wszystkich proszę o zachowanie kultury osobistej na forum. Wszystkie wpisy, które zawierają w sobie obraźliwe słownictwo względem innych osób są na forum zabronione. Więcej szczegółów znajdziecie w regulaminie serwisu najlepszyfachowiec.pl pod linkiem: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin Wpisy, które łamią zasady powyższego regulaminu i/lub polskie prawo, mogą zostać usunięte. Ponadto pamiętajcie proszę, że na forum publicznym nie publikujemy imion, nazwisk, lub innego rodzaju danych osobowych osób trzecich. Mówi o tym aktualnie obowiązujące rozporządzenie o ochronie danych osobowych (RODO).
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Witam ,ja pracuje w Diehl 4 lata ,na 4 brygadzie vs2 i co tam się dzieje to jest jedno wielkie nieporozumienie,odkąd zmienił się dozór na testach jest bardzo ciężko.Nie szanują kobiet(dogryzanie ,chamskie odzywki) liczy się tylko sztuka ,nie ważne jaka, byle jak najwięcej naklepać .Nie liczą się ze zdania człowieka ,totalna olewka,ale przychodzi 1 zmiana to pokazują jak ciężko pracują ,ale na nocce to bardzo ciężko do awarii podejść.
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Może i czytają, ale czy wnioski wyciągają... ?
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Ale ty się nie martw bo na 3br na vs2 jest to samo Panie które awansują na ustawiaczy trochę im się w glowce pomieszało i pomiatają Paniami a zapomniały jak były monterkami i chodziły po opfach z plotami i co trochę do WC latały .nie wiem co im to daje i tylko szczują i skarżą .takie osoby nie powinny pełnić takich funkcji oni mają awarie naprawiać palety wywozic a nie oceniać i skarżyc .tak to jest jak nieroby awansują chcą się wybić po przez skargi wszystkie nic nie robią tylko one są wspaniałe i pracowite .
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
A pączki jak zwykle wielKa kpina ????
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Zniszczy was ta nowa pseudo ustawiaczka. Pozre na śniadanie.
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
która?o kim mowisz?chyba se same taka wybralyscie...
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Aha
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Mam nadzieję, że wyciągną wnioski i w przyszłym roku nie zorganizuja wogóle. Tak bedzie najlepiej. Wiadomo przynajmniej z góry na co bedzie narzekanie. Nie ma imprezy - źle, jest impreza - źle.
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Paczki były super. Takie jakie mają być paczki . Czego byś chciała złoto w reklamowce ? Kpiną pewnie ty jesteś że pracujesz w tym zakładzie.
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
super naprawde takie zdrowe

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Marcin sztuka

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

partner crls

mateusz Alstom

magit

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin