test

Opinie o Duka Polska - Katowice

Korzystałeś z usług Duka Polska - Katowice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ewaaa
Data: 2012-11-07 12:10

Wizyt: 5953
Komentarzy: 14
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
07.11.2012 (5 lat temu)
07.11.2012 (5 lat temu)

Duka Polska - Katowice

nie polecam nikomu pracy w sklepie DUKA SILESIA chcecie zarabiac 1300zł to mozecie sie zatrudnic ale dopiero jak zmienia kierownika poki jest ten co byl w 2010 r to nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
07.11.2012 (5 lat temu)
07.11.2012 (5 lat temu)
SZCZERZE NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKO ROBIONE W CHINACH CENA NIE JEST ADEKWATNA DO PRODUKTY CIĘZKO Z REKLAMACJAMI SZCZEGOLNIE W SILESI KATOWICE. KIEROWNICZKA KAZDA PRAWIE REKLAMACJE ODRZUCA WIEM BO REKLAMOWALAM JUZ PARE RAZY PATELNIE GARNKI NOŻE ITD. ZA KAZDYM RAZEM DOSTALAM ODPOWIEDZ ZE REKLAMACJA ZOSTALA ROZPATRZONA NEGATYWNIE A O ZWROT GOTOWKI SPYTAJAC TO MYSLALAM ZE PANI KIEROWNIK MNIE ZJE WZROKIEM BARDZO NIE SYMPATYCZNA OSOBA. WIDZIALAM ROWNIEZ DZIEWCZYNY KTORE TAM PRACUJA WYSTRASZONE NIE IWEDZIALY CO MOWIC. WYDAJE MI SIE ZE TO TA PANI TAK JE STRESUJE ZE NIE WIEDZA CO MOWIC. NIE SPOTKALAM SIE NIGDZIE Z TAKIM CZYMS!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
08.11.2012 (5 lat temu)
08.11.2012 (5 lat temu)
dokladnie nie polecam najwieksza przeszkoda jest kieronik ktory mysli ze jest przynajmniej prezesem tej firmy przed kierownikiem regionalnym i Warszawa udaje ze jest super mila dla nas pracownikow po czym jest mega falszywa i wredna. NIE POLECAM !
użytkownik
23.03.2013 (5 lat temu)
23.03.2013 (5 lat temu)
Warszawko otwórz w końcu oczy i zrób porządek z pania kierownik w Silesi Katowice .
użytkownik
26.08.2014 (4 lata temu)
26.08.2014 (4 lata temu)
Zarobki to najniższa krajowa a co się dzieje teraz po zmianie Dyrekcji Na pozbawioną kultury i taktu "osobę" przechodzi ludzkie pojęcie, to jak "tresują" pracowników już dawno zostało nazwane Mobbingiem. Ta "osoba" która nazywa się dyrektorem potrafi zbesztać z błotem kierownika przy załodze. Ludzie boją się w trakcie pracy odebrać tel. od "góry" bo serce z nerwów i strachu wypada z piersi... Czułam się tam jak śmieć bo tak nas traktowano po zmianie Dyrektora i wiem że teraz jest gorzej,demotywacja zupełna, a pracownicy sami się zwalniają,,, Mam nadzieję że ktos w końcu wybuchnie i powie dość, a finałem będzie pismo do odpowiedniego miejsca. Szkoda zdrowia psychicznego na pracę tam, i nie za taki "psi grosz" jakiś czas nie pracuje w tej firmie, a cigle wzbudza we mnie strach i wstręt ODRADZAM SZCZERZE!
użytkownik
13.09.2015 (3 lata temu)
13.09.2015 (3 lata temu)
hej, niedawno przeglądałam strony z ofertami pracy i natknęłam się na te wstawione przez firmę DUKA POLSKA Sp. z o.o., widziałam że obecnie szukają osoby na stanowisko doradcy klienta w Krakowie, kierownika sklepu w Poznaniu, doradcy klienta i kierownika sklepu w Warszawie, może ktoś chciałby spróbować do nich aplikować..
użytkownik
18.04.2016 (2 lata temu)
18.04.2016 (2 lata temu)
Duka wiecznie kogoś szuka, przecież to ogromna sieć sklepów. Ciekawe jak wygląda wynagrodzenie dla doradcy klienta/sprzedawcy @aaasc, wiesz może coś o tym?
użytkownik
31.05.2017 (rok temu)
31.05.2017 (rok temu)
Mega marna firma, praca także słabiutka. Z kierownikami nie idzie się dogadac, a rozmowa kwalifikacyjna już odstrasza...
użytkownik
26 lut (7 miesięcy temu)
26 lut (7 miesięcy temu)
nikt nie chce pracować w Silesia City Center ze względu na kierowniczkę , zróbcie coś z tym albo jesteście mało inteligentni w tym temacie !!!
użytkownik
11 kwi (6 miesięcy temu)
11 kwi (6 miesięcy temu)
@Zawiedziona, a jaka panuje atmosfera wśród pracowników? Na jaka umowę może liczyć nowo zatrudniony pracownik?
Kto z Was może podzielić się jeszcze opinią o Duka? Jak Wam się tam pracuje? Są może dodatkowe benefity dla pracowników?
użytkownik
8 maj (5 miesięcy temu)
Zostałam zwolniona, bo nie zgadzałam się na mobing panujacy w Silesia City Center ... pracownicy sa tak zastraszeni , że nic nie mówią ... ja odbierając rzeczy dowiedziałam się od osoba Która prowadzi państwo w Państwie i myśląc, że to jej prywatny sklep , mam spadać i nie mam prawa robić tam zakupów bo to jej sklep , nie mówiąc , że 4 osoba odchodzi już od początku roku , a dwie nastepne odejdą ... mam doświadczenie w pracy 19 lat ale nikt nie liczył mi jeszcze czasu jak długo sikam ....
użytkownik
19 wrz (28 dni temu)
19 wrz (28 dni temu)
doslam propozycje pracy w tej firmie w lasnie w Silesi City Center,ciekawi mnie kto byl twoim kierownikiem? Jestem w szoku ze az tak zle tam jest .
Jak wyglada to z pensja?
użytkownik
11 paź (5 dni temu)
11 paź (5 dni temu)
Obecnie mam to samo... :/ słyszałam, że w Katowicach jest tragedia, ale teraz to juz wszędzie zaczyna się tak dziać..
użytkownik
7 cze (4 miesiące temu)
7 cze (4 miesiące temu)
Zawsze warto po zakończeniu współpracy z firmą dodać małe podsumowanie współpracy. Czy Ty jesteś taką osobą i chcesz się wypowiedzieć o swojej historii w Duka Polska?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Mccomp

valeant

zamak

olx

avis

Wloska restauracja

Alliance Group

abg

roche

toptel

wisiński

Schwarte

omega pilzno

miko plus

folplast kościan

imagis

Mobicert

fiten

Hossa Katowice

homla

FRW

fundusz regionu

platinum eye

Avanti medic

Vigo Warszawa

mario takt

marriott

Garden Designers

courtyard

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin