test

Opinie o Foxberg Sp. z o. o. - Częstochowa

Korzystałeś z usług Foxberg Sp. z o. o. - Częstochowa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): XYZ
Data: 2013-12-06 15:24

Wizyt: 3788
Komentarzy: 81
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
06.12.2013 (4 lata temu)
06.12.2013 (4 lata temu)

Foxberg Sp. z o. o. - Częstochowa

Praca bardzo fajna, nie jak w typowym call center, stale godziny pracy, wolne weekendy, pensja zawsze na czas. Nie stoja nad ludzmi i nie rycza, zebys dzwonil. Polecam, duzy plus za atmosfere
autor
05.09.2016 (2 lata temu)
05.09.2016 (2 lata temu)
Witam, ja sobie chwalę pracowałam co prawda niedługo bo 2 m-ce, zarobki uczciwe jak na 7 godzin pracy i warunki częstochowskie. Dużo się tam nauczyłam, kierownik bardzo miła i pomocna. Atmosfera super, mili ludzie. A dzięki zdobytym tam umiejętnością i nabytej śmiałości w rozmowach z klientami zdobyłam pracę w swoim zwodzie.
użytkownik
07.09.2016 (2 lata temu)
07.09.2016 (2 lata temu)
Praca ... Wymagają a nie dają nawet sprzętu który by działał! Telefon stary co nic nie słychać, komputer co ledwo działa zawiesza się, nie łączy się z internetem, maile co nie chcą działać prawidłowo, klawiatura co się zacina a część liter nie da się wcisnąć myszka co wogule nie chodzi. A potem czemu nie masz wyników!!! Ludzie na czym pracować! Pensja marna bo wszyscy mają dość windykacji co dają tylko na sąd.
użytkownik
08.09.2016 (2 lata temu)
08.09.2016 (2 lata temu)
Już tam nie pracuje! I nie mam zamiaru. I tak było zgłaszane. Nie raz
użytkownik
19.09.2016 (2 lata temu)
19.09.2016 (2 lata temu)
Widziałam od nich ogłoszenie rekrutacyjne, słyszałam że praca jest ok, czy ktoś tam może pracował?
użytkownik
19.10.2016 (rok temu)
19.10.2016 (rok temu)
Zrobili u nich ostatnio dość duże zmiany personalne w firmie. Moja kumpela tam dalej tam pracuje i bardzo sobie chwali. Ja planuje powrót o ile się to uda. Macie jakiś dobry kreator do tworzenia cv?
użytkownik
19.10.2016 (rok temu)
19.10.2016 (rok temu)
a możesz powiedzieć co to były i z jakiego powodu zmiany i co konkretnie takiego dobrego przyniosły? wiesz, szablonów cv w sieci nie brakuje przecież.,
użytkownik
03.01.2017 (rok temu)
03.01.2017 (rok temu)
kreatorów jest cała masa ale mało darmowych. nie wiem czy do końca mogę mówić o zmianach. ale zaczyna pracę za 1.5 tygodnia więc ciesze się bardzo
użytkownik
28.12.2016 (rok temu)
28.12.2016 (rok temu)
jeśli chcesz codziennie okłamywać i naciągać ludzi ...to praca własnie dla ciebie! jeśli chcesz wracać do domu i mieć problem ze spojrzeniem w lustro ...to praca dla ciebie!
użytkownik
05.01.2017 (rok temu)
05.01.2017 (rok temu)
Praca nie jak w typowym call center, gdzie są narzucone sztywne zasady i gdzie maszyna wybiera określoną ilość numerów rozmówców, z którymi trzeba rozmawiać. Fajne zarobki, jeżeli ktoś się stara można dobrze zarobić. Wynagrodzenie zawsze na czas. Szczerze polecam.
użytkownik
08.02.2017 (rok temu)
08.02.2017 (rok temu)
UWAGA NA NACIĄGACZY !!!!!

może nie pobierają wysokich prowizji i opłat, ale to zwykła firma, która poszukuje naiwnych.

W momencie jak ich znalazłem na necie były różne opinie i pozytywne i negatywne - podejrzewam że pozytyw sami sobie wystawiają. Podczas pierwszej rozmowy Pani konsultantka w "tajemnicy" zdradziła mi że prowadzą przeciwko temu dłużnikowi parę spraw i już są na końcowym etapie. Po podpisaniu umowy zero kontaktu z ich strony, dzwoniłem do nich kilkukrotnie żeby czegokolwiek się dowiedzieć - teraz stwierdzam po fakcie - trzeba było sobie darować
użytkownik
09.02.2017 (rok temu)
09.02.2017 (rok temu)
Ostrożny, może na priv: [email protected]
bo nie wiem czy wchodzić z tą firma w układy
Andrzej
użytkownik
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
Dla mnie prowadzili kilka spraw wszystko ok, śmiało mogę polecić Foxberg. Z 12 zleconych spraw na etapie przedsądowym ściągneli 8 spraw. Teraz dalej działam z nimi na etapie sądowym.
użytkownik
11.07.2017 (rok temu)
11.07.2017 (rok temu)
Oszuśći i złodzieje ! Prosze uwazać
użytkownik
03.08.2017 (rok temu)
03.08.2017 (rok temu)
@poko możesz napisać jaśniej - dlaczego tak uważasz? Opis konkretnej sytuacji jest w takich sytuacjach niezbędny, aby pozostali forumowicze zrozumieli twój punkt widzenia.
użytkownik
22.08.2017 (rok temu)
22.08.2017 (rok temu)
Windykacja moich spraw w tej firmie przebiegła sprawnie, dzięki czemu udało mi się odzyskać pieniądze. Firma sprawnie odpowiada na każde zapytanie dotyczące prowadzonych spraw.
użytkownik
22.08.2017 (rok temu)
22.08.2017 (rok temu)
W takim razie można liczyć na sprawne działanie Foxbergu @zadowolona, czy mogłabyś napisać więcej na temat kontaktu z firmą? Wiele osób, nie poleca na forum ich usług, więc na pewno inni chętnie poznają, odmienne zdanie, oczywiście z wytłumaczeniem i podaniem argumentacji.
użytkownik
01.09.2017 (rok temu)
01.09.2017 (rok temu)
Witam
Jakiś czas temu mieliśmy okazję współpracować z tą firmą i niestety nie jesteśmy do końca zadowoleni z ich usług. Jest z nimi kontakt dopóki płaci się im za jeszcze nie wykonaną pracę a potem pozamiatane. Co innego obiecują w swoich działaniach, a co innego robią. Masakra. Bardzo chętnie spojrzałabym w oczy szanownej pani windykator Marzenie W. i powiedziała, że jest kłamczuchą i oszustką. Działa tylko wtedy kiedy czuje dużą kasę resztę na głęboko gdzieś!!!
użytkownik
02.09.2017 (rok temu)
02.09.2017 (rok temu)
@Meta ale w takim razie jesteś trochę niezadowolona, czy w ogóle nie polecasz współpracy z firmą? Bo z jednej strony można wnioskować, że tylko pewne aspekty nie były pozytywne, ale o samych pozytywach nie napisałaś. Mogłabyś napisać dokładniej, co masz na myśli?
użytkownik
25.10.2017 (11 miesięcy temu)
25.10.2017 (11 miesięcy temu)
to naciągacze, Ja osobiście korzystałam z pomocy Pana Karola Kościelnego [email protected] i udało mi się odzyskać pieniądze, wcześniej długo sama walczyłam z dłużnikiem,ale bezskutecznie.
użytkownik
08.11.2017 (11 miesięcy temu)
08.11.2017 (11 miesięcy temu)
Katastrofa. Biorą kasę zanim coś zrobią. Brak kontaku, kłamią. Nawiawiają do sprawy sądowej, a nawet jak coś takiego się wydarzy, to tylko następną kasę trzeba im płacić. W moich sprawach chodzi o ok 65000. Odzyskali mi 600 zł. Ale jak 400 zł mam zapłacić za (coś tam) to przysyłają pisma na czeronej kartce!!!
Pani windykatorka XX jest tak pewna że odsyska należności, że podpisujesz umowę. No i wtedy zaczyna się problem. Płacisz, płacisz i zero zwrotu. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
użytkownik
05.12.2017 (10 miesięcy temu)
05.12.2017 (10 miesięcy temu)
Szybko udało się im odzyskać pieniądze od dłużnika. Polecam w razie kolejnego kłopotu na pewno skorzystam.
użytkownik
07.12.2017 (10 miesięcy temu)
07.12.2017 (10 miesięcy temu)
Polecam Firmę Foxberg, ściągneli mi 4 sprawy z 5.
użytkownik
11.12.2017 (10 miesięcy temu)
11.12.2017 (10 miesięcy temu)
Szybko odzyskali dla mnie pieniądze od dłużnika. Fajny kontakt z Firmą, mili ludzie, ogólnie wszystko na plus.
użytkownik
14.12.2017 (10 miesięcy temu)
14.12.2017 (10 miesięcy temu)
Szkoda, że na forum piszą klienci a przecież to jest dla pracowników!Miałem nadzieję na kilka wskazówek, szkoda
użytkownik
19.12.2017 (9 miesięcy temu)
19.12.2017 (9 miesięcy temu)
Dłużnik nie płacił mi od pół roku. Oddałem sprawę i dość szybko ściągnęli mi pieniądze wraz z odsetkami. Zapłaciłem tylko umówioną prowizje. Stały kontakt z windykatorem. Jestem zadowolony.
użytkownik
3 lut (8 miesięcy temu)
3 lut (8 miesięcy temu)
Czy ktoś wie, jak w tej chwili prezentuje się Foxberg Sp. z o. o. na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla osób mieszkających w Częstochowa i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.
użytkownik
6 lut (8 miesięcy temu)
6 lut (8 miesięcy temu)
Chciałbym pochwalić firmę Foxberg a w szczególności Panią od rekrutacji. Pomimo że nie dostałem pracy raczyła jako jedyna napisać do mnie z tą informacją - podając powód ! Dodatkowo przesłała coś w rodzaju poradnika odnośnie cv i rozmów . Polecam aplikować bo praca wydawała się być fajna , a nawet jeśli nie dostaniecie jej to możecie liczyć na info z wskazówkami.
użytkownik
9 mar (7 miesięcy temu)
9 mar (7 miesięcy temu)
W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz większą rolę. A jak to wygląda w Foxberg Sp. z o. o.? Czy tak samo jest w Foxberg Sp. z o. o.?
użytkownik
11 kwi (6 miesięcy temu)
11 kwi (6 miesięcy temu)
Polecam usługi tej Firmy, szybko odzyskali dla mnie pieniądze i zapłaciłem tylko umówioną prowizje po ściągnięciu. Następnym razem na pewno skorzystam.
użytkownik
11 paź (6 dni temu)
11 paź (6 dni temu)
TO SĄ ZLAODZIEJE KTÓRE NIE POTRAFIĄ ODZYSKAĆ PINIEDZI JIZ ZAPŁACIŁEM 3000 zł I NIE ODZYSKALI NALEŻNOŚCI. POWIEM TAK UNIKAĆ Z DALEK FIRMA KRZK ZE ZŁODZIEJAMI POTEM JAK NIE ZAPŁACICIE DALEJ 200-300 zł wpiszą was na giełdę wierzytelności. Omijać oszustów
użytkownik
15 kwi (6 miesięcy temu)
15 kwi (6 miesięcy temu)
Jak się tu pracuje? Szkoda, że pracownicy nie piszą tylko klienci.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

mac graf

mac- graf

exito

dolpak

Trzy światy

Mccomp

valeant

zamak

olx

avis

Wloska restauracja

Alliance Group

abg

roche

toptel

wisiński

Schwarte

omega pilzno

miko plus

folplast kościan

imagis

Mobicert

fiten

Hossa Katowice

homla

FRW

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin