test

Opinie o Kucharska i Syn Klinika Stomatologiczna J. Gawrysiak-Kucharska, ul. Kondratowicza 22, Warszawa

Korzystałeś z usług Kucharska i Syn Klinika Stomatologiczna J. Gawrysiak-Kucharska, ul. Kondratowicza 22, Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): źle obsłużony Klient
Data: 2014-02-10 13:08

Wizyt: 9542
Komentarzy: 4786
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10.02.2014 (5 lat temu)

Kucharska i Syn Klinika Stomatologiczna J. Gawrysiak-Kucharska, ul. Kondratowicza 22, Warszawa

Niestety to prawda.
Poszłam z ukruszonym zębem. Pan doktor, zamiast się nim zając, zaczął diagnozować moją szczękę. Oczywiście stwierdził, że moja szczęka jest "wadliwa" i potrzbuje szyny, zrobił mi cały wykład na temat zaciskania zębów . Potem, mimo, że nie to było celem wizyty, zrobił przegląd, robiąc uwagi do "nieszczelnych" plomb. Dostałam info, że muszę zrobić pantomogram, wyczyścić zęby. Na drugiej wizycie przejżał pantomogram i dowiedziałam się że kanały w różnych leczonych zębach mam do przeleczenia, bo są "źle" zrobione. Moja cieprpliwość jednak się wyczerpała, kiedy zrobił mi zęba, z którym przyszłam, rzeżbiąc go tak, że po wyjściu miałam poczucie że mam tam większą dziurę niż przyszłam. Ząb jest głębszy niż naturalny i w związku z tym wrażliwszy. Byłam z reklamacją, ale owszem wypełnił wyrzeźbione przez siebie wgłębienia z jednej strony ale "dół" został". Idę do Dentius. Niestey ten sam ząb będzie mnie kosztował dwa razy tyle.
Uważam, że doktor xxxxxxx zachowuje się nieeetycznie podważając wartość pracy innych stomatologów oraz diagnozując stan pacjaenta bez jego woli, i "wciskając" wiedzę, że zęby były "źle" leczone. Namawia na badania, szyny, pantomogramu.Miałąm wrażenie, że to nie ja i mój ząb tam są ważne, ale ile się da z moich zębów wycisnąć kasy. Wybaczcie. To jest zwykłe naciągactwo. Nie polecam.
autor
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
Najprzydatniejszych upatruje się pośród zainteresowanych w bezmyślnym wykonywaniu jednych i tych samych czynności, pokornie odmawiających sobie wszystkiego w imię dewizy "frugality". Tylko ta szara masa jest prawdziwym silnikiem sukcesu tej firmy. I tylko tam realizuje się dyskretny plan drakońskich oszczędności na zasobach ludzkich. A przynajmniej tak to wygląda w Polsce. Poza tym Amazon to genialnie przemyślany biznes przez największe B.
użytkownik
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
Firma ktora nagania ofiary do tego miejsca w reklamie uzywa slow atrakcyjne wynagrodzenie.
Jesli 11.50 netto jest nazywane atrakcyjnym wynagrodzeniem to ja sie pytam jakie jest chujow3 na Poznańskim rynku???? buahauauua
No ale jesli ktoś woli napisać osiem zdań na temat braku batonów w j3banym automacie a nic na temat płacy to sorry buahaua
Na penetrację musicie wyrazac zgodę buahahauauauhaua
użytkownik
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
Od kiedy Amazon będzie przyjmować na okres świąteczny? Już od sierpnia czy od września?
użytkownik
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
Kiedy amazon będzie przyjmować na okres świąteczny? W sierpniu czy we wrześniu?
użytkownik
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
nie za godzine :)
użytkownik
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
Nie chcę nikogo obrażać, bo nie mam zamiaru ale będąc wczoraj na spotkaniu rekrutacyjnym w Randstad, słuchając pracownicy Randstad kiedy opowiadała o całej tej firmie, co ta firma oferuje itd itd i spoglądając na tych wszystkich ludzi , poczułam wstyd i zażenowanie. Od dłuższego czasu próbowałam się dostać do Amazona, co w końcu mi się udało, ale w tamtym monencie pomyślałam sobie "co ja tu w ogóle robię, czy dobrze robię wracając do tej firmy". Kiedy ta babka z Randstad zaczęła opowiadać o tym, że Amazon to firma, która daje możliwości rozwoju oraz puściła te filmiki z prezentacji, w których ludzie cieszyli się z tej pracy i wychwalali ją na milion różnych sposobów, chciałam parsknąć śmiechem. Zrozumiałam, że cały wyimaginowany idealny Amazon to jedna wielka fikcja gdzie panują straszne warunki, ludzie traktowani są jako tania siła robocza, zmanipulowani tanimi benefitami i bonusami, durnymi konkursami takie jak np w okresie peak czy inne tego typu duperele. A ludzie pracujący tam? Jak już wcześniej napisałam, spoglądając na ludzi na spotkaniu ośmielę się stwierdzić, iż są to ludzie bez jakichkolwiek ambicji, celu życiowego, single, którzy szukają wrażeń, stado napaleńców i mokrych majteczek, ludzie próżni intelektualnie, konfidenci, ludzie niezorganizowani, po przejściach, może nawet po wyrokach, ludzie kompletnie wykolejeni życiowo, zawistni, zazdrośni, znudzeni życiem itp. Oczywiście przytaczam iż nie mam na myśli każdego pracującego tam, bo zdarzają się ludzie, którzy są ambitni, inteligentni, pomocni itp. Tak więc z góry przepraszam jeśli uraziłam kogokolwiek. Wracając... Po wczorajszym spotkaniu rekrutacyjnym mam mieszane uczucia co do Amazona. Ta firma upada coraz to niżej. Przeraża mnie świadomość tego jak bardzo próbują przekoloryzować realia pracy w Amazonie kiedy wówczas odbiega to całkowicie od steku bzdur wypisywanych w reklamach czy ofertach. Gdybym miała komuś polecić tą firmę to z całą pewnością powiedziałabym, że stać go na lepszą pracę niż Amazon. Odradzam stanowczo. Nie wiem jak to będzie, czas pokaże, jedno jest pewne, nie spędzę w tej firmie dłużej niż jak miesięcy. To nie jest idealna praca na stałe. Tyle ode mnie. Trochę mnie wena poniosła ale musiałam to gdzieś wylać. Pozdrawiam wszystkich tych którzy mają jaja żeby tam pracować.
użytkownik
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
Październik
użytkownik
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
Jesli ktos jest chetny aby zostać biedakiem jeśli jesteś chcesz zaciskac pasa i pracowqc tylko na podatki oplatu i akcyze to czym predzej dzwon pod numer podany wyzej buahauau
użytkownik
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
Czy jak jestem zatrudniona pod agencją i np. po tygodniu stwierdzę, że rezygnuję i przestanę przychodzić to wypłacą mi pieniądze za już przepracowane dni? Oni mówią że jak przestanie się przychodzić do pracy to będzie nagana w papierach xd, po prostu nie będę się przyznawała do pracy tam i już
użytkownik
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
Czy są jakieś wymogi co do ubioru, włosów,makijażu?
użytkownik
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
tak krytykujecie Amazon, ale znajdzcie konkurencyjne oferty pracy na magazynach w Polsce z dowozem i pozostałymi świadczeniami. Nie twierdze, że duzo sie tam zarabia, ale sa w kraju miejsca gdzie ponad 2 tys. oferuje sie brutto, a nie netto. rozumiem, że wielu z was dostaje około 3 tys na reke?
użytkownik
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
Czy są jakieś wymogi dotyczące ubioru i fryzury?
użytkownik
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
wreszcie ktos napisal prawde
użytkownik
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
Witam
Cytuję fragmet wywiadu z Kazimierzem Kutzem :-) jakos mi sie skojarzyło z Wami i stawką za jaką charujecie buauauauauahuhahahahahahahhah
"Naszą klęskę, polską klęskę na mundialu, odebrałem jako kontynuację naszych najbardziej kultywowanych w narodzie tradycji – Polacy kochają klęski. My bez klęsk, bez upokorzeń, nie potrafimy żyć!"
użytkownik
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
Za czerwiec
wyszło mi
17.85 netto
Panie Boże kochany, dziękuję Ci że mnie zawsze chroniłeś przed takimi pracodawcami :-)
użytkownik
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
Witam. Jestem po spotkaniu z agencja. Jak dlugo trzeba czekac za skierowaniem na badania lekarskie?
użytkownik
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
Dzisiaj akurat byłem w Amazonie i dało się zauważyć szkolenia nowych pracowników, ok 50 osób. Tydzień wcześniej była podobna sytuacja. Dzisiaj też razem ze mną wchodzili Panowie z Niemiec badający poziom hałasu
użytkownik
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
długo sie czeka za telefonem w sprawie badan lekarskich przez agencje?
użytkownik
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
Chorowałam od 01.12.2017 do 28.05.2018 czyli 182 dni , po jakim czasie można iść na kolejne chorobowe do zus , podobno po 60 dniach ?
użytkownik
30.06.2018 (7 miesięcy temu)
30.06.2018 (7 miesięcy temu)
Kochani amazończycy! W poniedziałek mam day 0, w związku z tym powinnam zabrać broń palną czy broń białą? Jestem dość impulsywną i wybuchową kobietą więc jest ryzyko, że mogę się denerwować i zaatakować gdy coś mi się nie spodoba, a w takiej firmie jak Amazon nie trudno o zszargane nerwy :D
użytkownik
30.06.2018 (7 miesięcy temu)
30.06.2018 (7 miesięcy temu)
Wycenili się na 11.50 netto :-)
Gratulujemy mądrej decyzji.
użytkownik
01.07.2018 (7 miesięcy temu)
01.07.2018 (7 miesięcy temu)
Jak ja byłem na spotkaniu rekrutacyjnym to w tym samym dniu od razu miałem badania lekarskie. Byłeś na spotkaniu rekrutacyjnym już w ogóle?
użytkownik
01.07.2018 (7 miesięcy temu)
01.07.2018 (7 miesięcy temu)
Czemu w Amazonie nie pracuje się 8 godzin było by lepiej ,albo 4 brygadówka a tak dycha tj co sił
użytkownik
02.07.2018 (7 miesięcy temu)
02.07.2018 (7 miesięcy temu)
A tak poważnie?
użytkownik
02.07.2018 (7 miesięcy temu)
02.07.2018 (7 miesięcy temu)
hejka czy przyjmują na pół etat -na nocki czy dniówki ?
użytkownik
03.07.2018 (7 miesięcy temu)
03.07.2018 (7 miesięcy temu)
Pytam powaznie. Ile mozna wyjsc na lape na start? 16 brutto ale tam jakies dodatki za frekwencje i nie tylko. Idzie wyjsc z 2,5 na czysto? Pytanie dla normalnych. Prosze o odp
użytkownik
04.07.2018 (7 miesięcy temu)
04.07.2018 (7 miesięcy temu)
Kto to powiedział że wszyscy muszą robić w magazynie ? Czy tylko magazyny istnieją na rynku pracy ?
użytkownik
04.07.2018 (7 miesięcy temu)
04.07.2018 (7 miesięcy temu)
Taka nędzna stawka a wymogi z kosmosu
użytkownik
04.07.2018 (7 miesięcy temu)
04.07.2018 (7 miesięcy temu)
Jestem amazonczykiem od tygodnia. Od około 10 lat stale pracuje, także niejednego pracodawcę mam za sobą zarówno w branży biurowej, fizycznej czy sprzedażowej. Poprzedni pracodawcy byli różni - jeden mi nie płacił, drugi stosował mobbing, że na samą myśl rzygać się chciało, kolejny wymagał cudów na kiju za marne pieniądze. Czytałam o Amazonie wiele opinii - że xxxxxxx , że praca ponad siły, że pensja śmieszna, także z niemałą ciekawością zatrudniłam się przez Adecco. I wiecie co? Jestem w szoku. Ludzie pomocni, agenci z hru zawsze służą pomocą, żarcie nie jest złe, darmowa kawa, herbata, tanie i smaczne kanapki. Podejście do pracownika też spoko. Tylko jeden jedyny minus - bardzo, ale to bardzo słaba pensja. Jestem przekonana, że gdyby Amazon po np. kilku miesiącach stażu podnosił o parę stówek każdemu szeregowemu pensje, to miałby armię lojalnych pracowników. Mnie na pewno. A tak, to przeczekam parę miesięcy i poszukam czegoś lepiej płatnego... Dziwię się, że jeszcze ich HR nie wpadł, tylko w zamian mamią ludzi tymi poleceniami.
użytkownik
04.07.2018 (7 miesięcy temu)
04.07.2018 (7 miesięcy temu)
Arturze !!!!!!
Kiedy się otrząśniesz ;)?
użytkownik
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
Witam wszystkich. Zastanawiam się nad pracą w amazon na pół etatu. Jakie są godziny pracy? Ile można wyjsć miesięcznie n 1/2 etatu? Czy trzeba mieć jakieś specjalne obuwie/ubiór?
użytkownik
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
za 10 godz, 4 dni w tygodniu?
użytkownik
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
na 1/2 etatu przyjmują odpowiedzcie ludzie błagam
użytkownik
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
nie wiem jak ty ale ja pracując 7 miesięcy przez 7 miesiąc każda premie zobaczyłem ;) jak jesteś leber i chodzisz na l4 czy inne ujstwo to się nie dziw że premi nie masz xD
użytkownik
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
Może z treści umowy o pracę? Załamujecie mnie, żegnam.
użytkownik
06.07.2018 (7 miesięcy temu)
06.07.2018 (7 miesięcy temu)
Strata czasu.
Ściema na dniu 0. Niekompetencja hr wobec pracowników, którzy sami muszą poświęcać swój czas by załatwić czas. Dużo wypadków. Menadżerowie nie umieją zarządzać ludźmi, a liderzy mają wywalone. Mobbing na porządku dziennym. Chaos na procesie. PG-ki są bardziej ogarnięci. Brak zwrotu kasy za zniszczone ubranie. Świadectwa pracy przesyłane po terminie lub nigdy. Coraz mniej ludzi i zła opinia w zachodniopomorskim. Takie rzeczy dzieją się w Kolbaskowie.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Coty

polcom

santander

getin noble

sovit

wojtech

Otto Holandia

santer

puchała

micron

cognizant

hsh

csi

ozen

Elektrolux siewierz

Elektrolux

Foseko

Artur kozłowski

Artur kozlowski

Kozłowski pse
eurokontakt

wolscy

nik-pol

pks24

Tarczyński

polimex mostostal

Bemo motors

stankiewicz marek

Ccig Gdynia

humanus

Mielec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin