test

Opinie o No Limit - Warszawa

Korzystałeś z usług No Limit - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): praca
Data: 2011-02-28 12:25

Wizyt: 9659
Komentarzy: 149
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
12.09.2016 (2 lata temu)
12.09.2016 (2 lata temu)

No Limit - Warszawa

Kolejna postawa, która mocno przeszkadza w tym, żeby się czegoś nauczyć to przekonanie o tym, że się już wszystko umie. ignorowanie poleceń i braki zainteresowania tym, co się dzieje w dziale. A jeśli przełożony pokaże takiemu pracownikowi, że jednak zrobił coś nie tak jak trzeba, to reakcją nie jest „o, faktycznie, to pokaż mi jak to zrobić” tylko myślenie „ależ się czepia", . Kluczem jest jednak nauka na tych błędach i nie popełnianie ich cały czas od nowa. Postawa „ja wiem lepiej” nie pozwala uczyć się na błędach.Najlepiej wybielić siebie i swoją osobę kosztem zniszczenia opinii innych .Dla wielu młodych osób każda praca jest żmudnym i nudnym obowiązkiem,ale przecież nikt Was tu nie trzyma...skoro tak tu źle droga wolna. Głównym problemem w relacjach z tymi ,których tu wymieniłeś (-łaś)jesteś raczej Ty sam (-a)..nie potrafisz prawdopodobnie przyjąć żadnej krytyki i Twoją obroną jest odpowiedź w postaci szykan. Tak się składa,że pracuję od kilku lat i doskonale znam osoby,które stawiasz w świetle tych najgorszych i muszę zdementować Twoją opinię . Najwyraźniej nie wykonujesz swoich obowiązków należycie i traktujesz pracę jako zło konieczne.Sama się wk...kiedy muszę wykonywać pracę za takich jak Ty,bo wydaje Ci ,że Tobie należy się wynagrodzenie za sam fakt tego iż tam jesteś! Nic bardziej mylnego(jesteś to pracuj,a nie spędzasz czas na plotach ) nikt nie będzie wykonywał za Ciebie przydzielonych zadań! Na miejscu tej wymienionej "kliki"jak ją nazywasz,bardziej przyjrzałabym się wynikom i efektywności wszystkich pracowników i zrobiła porządek raz na zawsze.Dziwię się,że wiele osób Twojego pokroju jeszcze tam "pracuje" choć to chyba zbyt wyniosłe słowo w stosunku do takich leserów. I jeszcze jedno.....szukają nadal brygadzisty na detalu...może spróbuj i użeraj się z takimi pseudo-pracownikami ,którym nie chce się robić :) Życzę powodzenia ,a następnym razem kiedy będziesz chciał (-ła)zabłysnąć posyp się brokatem ,bo z myśleniem masz ogromne problemy. BUZIAKI
autor
17.10.2016 (2 lata temu)
17.10.2016 (2 lata temu)
Jednym słowem prawda o tym jak tam jest to Cię boli. Ciekawe czy to nie o Ty jesteś tam opisana.
użytkownik
28.02.2011 (7 lat temu)
28.02.2011 (7 lat temu)
Co wam nie pasuje w tej firmie ja tu robie 6 miesięcy i powiem tak bywało dużo gożej nie jest idealnie ale myśle ze idzie wszystko w dobrą stronę robi sie spokojna robota
użytkownik
17.10.2016 (2 lata temu)
17.10.2016 (2 lata temu)
@aj no jakby się przydali to przecież jest aktualnie takie ogłoszenie o pracę w internetach od nich na to stanowisko na sosnowiec - nigdy nie pracowałeś a jednak skąd w takim razie masz takie info o wynagrodzniu i czy juest mono wiarygodne? odpo proszę
użytkownik
09.11.2016 (2 lata temu)
09.11.2016 (2 lata temu)
Marta niech sie lepiej umyje a nie udaje wielka brygadzistke buhahaha
użytkownik
16.11.2016 (2 lata temu)
16.11.2016 (2 lata temu)
Jaka Marta ?
użytkownik
18.11.2016 (2 lata temu)
18.11.2016 (2 lata temu)
Fajnych macie kierowców !!!!!
Mam nadzieję że tego który zajechał droge autobusowi sami namierzycie i ktoś z nim porozmawia
WWL 29620
Takie zachowanie kreuje zagrożenie
użytkownik
25.11.2016 (2 lata temu)
25.11.2016 (2 lata temu)
Witam moge sie wypowiedziec na temat kierowcy kuriera na busie jezdzisz przeladowany non stop poza tym jezdzisz po 15 albo 20 godz na dodatek te lodowki pepsi wnosi sie samemu po 100kg 150kg. Kartony porozwalane zgniecione pozniej maja pretensje ze cos brakuje i oczywiscie kierowca ukradl. I za spoznienie na zaladunek 150zl kary daja za brak zdjecia ktore trzeba wykonac po dostarczeniu lodowki 50zl kary
użytkownik
13.12.2016 (2 lata temu)
13.12.2016 (2 lata temu)
Polecam w 100% , szczególnie na strefie sortera. Zorganizowana praca i miła atmosfera dzięki osobom pracujacym na dziale
użytkownik
03.01.2017 (2 lata temu)
03.01.2017 (2 lata temu)
Mam u nich pracować w Warszawie. Może ktoś wie jak tam jest czy zarobki są ok? słyszałem dobre opinie i dlatego zmieniłem firmę. Mam nadzieję że to nie pomyłka.
użytkownik
03.01.2017 (2 lata temu)
03.01.2017 (2 lata temu)
Niech ktoś z W-wy zainteresuje się sytuacją w Sosnowcu. Np ile musi dać pod stołem przewoźnik żeby jeździć cztery dni w tygodniu!!! Ciekawe skąd kierownictwo ma forsę na nowe domy ? Tym co tam się dzieje powinno się zająć CBŚP.
użytkownik
03.01.2017 (2 lata temu)
03.01.2017 (2 lata temu)
A kto tam ma nowy dom?
użytkownik
18.01.2017 (2 lata temu)
18.01.2017 (2 lata temu)
CzyNL potrzebują do pracy na stanowisko handlowca -spedycja drogowa? Bardzo zależy mi na zatrudnieniu. Wiem że firma jest super i fajni ludzie podobno pracują. Czy to się zgadza? Prosze o informacje.!!
użytkownik
13.02.2017 (2 lata temu)
13.02.2017 (2 lata temu)
Kierownictwo to jeden wielki żart.
użytkownik
14.02.2017 (2 lata temu)
14.02.2017 (2 lata temu)
No Limit jest firmą dobrą i dbająca o pracowników. Nie doceniają tego osoby którym daleko do pracy wolą odpoczynek zdecydowanie. Czas wystawi im rachunek.
użytkownik
29.05.2017 (rok temu)
29.05.2017 (rok temu)
Ty się kolego chyba z choinki zerwałeś.Totalny syfilis sama nazwa wskazuje , nie ma limitu na krętactwa i oszukańcze traktowanie pracowników.
użytkownik
29.05.2017 (rok temu)
29.05.2017 (rok temu)
Ty się kolego chyba z choinki zerwałeś.Totalny syfilis sama nazwa wskazuje , nie ma limitu na krętactwa i oszukańcze traktowanie pracowników.
użytkownik
20.06.2017 (rok temu)
20.06.2017 (rok temu)
Mam wielka chęć aplikować na stanowisko specjalisty ds. obsługi klienta. Czy ktoś mógłby coś dodać od siebie w kwestii pracodawcy? Może mi pomożecie podjąć decyzję?
użytkownik
14.09.2017 (rok temu)
14.09.2017 (rok temu)
Zgadzam sie z Wami.....kierownictwo jest tragiczne. Osobiscie bardzo lubie ta Czarna z dolu kierowniczke Lukasz i Zenon tez moze byc jak ma dobry humor
użytkownik
14.09.2017 (rok temu)
14.09.2017 (rok temu)
@On1234567 - poproszę o dodawanie wpisów zgodnych z regulaminem serwisu najlepszyfachowiec.pl. Takie komentarze utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. Nie jest to miejsce do atakowania, czy obrażania innych pracowników, bądź uczestników wątku.
użytkownik
22.09.2017 (rok temu)
22.09.2017 (rok temu)
Magazyn w Gądkach. Kiedys byla to normalna firma (stary magazyn), teraz nie da sie opisać . Firma nie szanuje pracownikow, ma ich w glebokim powazaniu. Tylko wykorzystac, wycisnac jak cytryne i olac, wprowadzili fałszywy akord. Pensje slabe, od wielu lat bez porzadnej podwyzki, dobrzy pracownicy, ktorym kiedys zalezalo na firmie coraz bardziej maja wszystko gdzies jak widza co sie dzieje. Ludzie powoli odchodza, zaczyna sie duza rotacja, co nie swiadczy dobrze o takim pracodawcy. Taki troszke lepszy McDonald\\\'s.Magazyn polozony jest na totalnym odludziu. Nie polecam , chyba ze desperatom bez zadnych nadziei na lepsza robote.
użytkownik
01.10.2017 (rok temu)
01.10.2017 (rok temu)
Słyszałem, że firma potrzebuje sporo osób do pracy? Interesuje mnie stanowisko specjalisty ds. obsługi klienta. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji w tym temacie? Czy rekrutacja jest łatwa, ?
użytkownik
01.10.2017 (rok temu)
01.10.2017 (rok temu)
To prawda.Może w końcu ktoś zmieni obsadę kierowniczą i ludzie zaczną tam przychodzić do pracy ,bo problem tkwi nie w pracownikach ,lecz w kadrze kierowniczej,która niestety nie ma najmniejszego pojęcia o zarządzaniu ludźmi .Wszyscy doskonale wiedzą czemu ludzie stąd odchodzą..
użytkownik
07.10.2017 (rok temu)
07.10.2017 (rok temu)
Niestety przyznaję rację.Jacek Grażyna Rafał i i ten cały brygadzista Łukasz z sortera powinni już dawno opuścić te firmę,bo to dzięki nim pracodawca traci ludzi i dobrą opinię. Czas przyjrzeć się temu bliżej. Coś w tych niedawno wypełnionych ankietach pracowniczych powinno dać prezesowi do myślenia. Nic nie dzieje się bez przyczyny,że ludzie stąd uciekają.Zmiany wskazane ! _'#
użytkownik
08.10.2017 (rok temu)
08.10.2017 (rok temu)
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy przy obsłudze klienta? Mam zamiar aplikować i chciałbym cos więcej wiedzieć. Jaka jest atmosfera w pracy? Opinie na forum są mało zachęcające do pracy.
użytkownik
18.10.2017 (rok temu)
18.10.2017 (rok temu)
Prace w NoLimit w Markach w ikea wspominam bardzo dobrze. Może zarobki nie są wystarczające ale ekipa i atmosfera na luzie po za kilkoma ludźmi... Sam odszedłem bo znalazłem lepsza płatna prace. Jak podniosą zarobki to może tam wrócę
użytkownik
18.10.2017 (rok temu)
18.10.2017 (rok temu)
Prace w NoLimit w Markach w ikea wspominam bardzo dobrze. Może zarobki nie są wystarczające ale ekipa i atmosfera na luzie po za kilkoma ludźmi... Sam odszedłem bo znalazłem lepsza płatna prace. Jak podniosą zarobki to może tam wrócę
użytkownik
18.10.2017 (rok temu)
18.10.2017 (rok temu)
Zastanawiam się dlaczego niektórzy piszą na forum co chcieliby poprawić w firmie a nie maja odwagi na taką rozmowę z osobą kompetentną w firmie. Jeśli są w firmie osoby niewłaściwe to szefostwo powinno być wdzięczne
użytkownik
03.11.2017 (rok temu)
03.11.2017 (rok temu)
Ludzie pracowałem w tej firmie i nie polecam kłamcy i oszuści, doprosić się o odzież roboczą graniczy z cudem a jak dostaniesz to brudną i nie wypraną buty używane po kimś a na koniec powiedzą że i tak szybko dostałeś ekwiwalent nie wypłacają kierownik oszust i kłamca obiecuje a potem jest inaczej jak było wstępnie ustalane jednym słowem firma krzak ,czas oczekiwania na etat 3 lata nagminnie są łamane prawa pracownika ,głęboko przemyślcie jeżeli chcecie pracować w takiej firmie
użytkownik
10.11.2017 (rok temu)
10.11.2017 (rok temu)
Proszę o kontakt do mnie na email, miałbym do Pana zapytanie Daniels1985 małpa o2 pl
użytkownik
10.11.2017 (rok temu)
10.11.2017 (rok temu)
Proszę o kontakt , mam do Pana zapytanie - daniels1985 małpa o2 pl
użytkownik
18.12.2017 (rok temu)
18.12.2017 (rok temu)
Jeśli byłoby tak źle to więcej osób pisałoby o tym. Komuś nie odpowiada praca to lepiej będzie jak odejdzie i nie będzie psuł atmosfery w firmie.
użytkownik
30.01.2018 (rok temu)
30.01.2018 (rok temu)
prosiłbym o numer na magazyn poniewaz nie idzie sie dodzwonic
użytkownik
31.01.2018 (rok temu)
31.01.2018 (rok temu)
A co powiecie o Racheli pracowała w Demotransach miała xsywke węgorz.Bo w Limicie zrobiła furorę jest nie do ruszenia robi co chce i zarabia ile chce ciekawe co życzliwi mają do powiedzenia o tym wybryku natury.Dajcie info.
użytkownik
11.02.2018 (rok temu)
11.02.2018 (rok temu)
Znam dziewczę To Anka i Maciek chwalą się Jeppem ale teraz jakieś zmiany nikt ich nie lubi żądzą tam a to nie dziewczyna tylko małpisz. On.dobrze że tam już nie robię
użytkownik
12.02.2018 (rok temu)
12.02.2018 (rok temu)
Paweł napisz coś więcej jestem ciekaw.
użytkownik
23.02.2018 (11 miesięcy temu)
23.02.2018 (11 miesięcy temu)
Firma współpracuje z firmą Ikea. Moja 18 letnia córka zamówiła łóżko. Panowie przyjechali i zostawili łóżko na klatce schodowej blokując tym samym przejście. Stwierdzili że łóżka nie wniosa bo jest za wąskie wejście. Córka zaproponowała że rozerwie karton i wspólnie z nimi wniesie w częściach do mieszkania. Ta opcja też panom nie pasowała. Zostawili młodą dziewczynę samą z łóżkiem na klatce schodowej. Ja już nawet nie chce mówić o zwykłej empatii do drugiego człowieka bo empatii w tym przypadku nie ma co szukać. Ciekawa jestem zakresu obowiązków tych panów. BO CHYBA JEST NIE DUŻY.
użytkownik
28.02.2018 (11 miesięcy temu)
28.02.2018 (11 miesięcy temu)
Magazynierzy z No -Limit oddział w Poznaniu tam pracują sami xxxxxxx i ściemniacze nikomu nie polecam tam pracować każdy wchodzi kierownikowi w tyłek
użytkownik
15.03.2018 (11 miesięcy temu)
15.03.2018 (11 miesięcy temu)
@Pat23, dziękujemy za Twoją wypowiedź, niemniej jednak zwróć proszę uwagę na to, że wątek dotyczy pracy w Warszawie.
@anonymous, być może to nie leżało w ich zakresie obowiązków? Często jest tak, że firmy oferują transport, ale na przykład usługa wniesienia do mieszkania jest już dodatkowo płatna.
Na stronie internetowej No Limit znajduje się kilka aktualnych ofert pracy, głównie dla Warszawy i okolic. Zainteresowanych odsyłam tutaj: http://nolimit.pl/oferty-pracy
użytkownik
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
Robiłem tam kiedyś i się na ten temat wypowiadałem. Ale zapomniałem o jednej rzeczy z innej beczki. Przypomniałem sobie dzisiaj kiedy zobaczyłem na ulicy srebrne kombi marki Toyota gdzie obok loga firmy "Kasprowy Wierch data xx.xx.xx" xD xD xD ludzie, kogo to interesuje co pracownicy robią poza pracą, ma być zrobione i tyle xD totalna cebula, ja bym nie wpadł na taki pomysł. To że samochody eko na gaz czy inny ch_j to jeszcze zrozumiem ale ja też byłem tu i ówdzie ale żebym się chwalił tym publicznie? xD
użytkownik
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
@Zanęta, ale co w tym złego? Myślę, że wielu ludzi uzna taką "adnotację" za coś ciekawego. Proszę Cię również, abyś wypowiadając się na forum, przestrzegał obowiązującego tu regulaminu i nie wypowiadał się w wulgarnym tonie.

Czy ktoś z Was także pracuje lub pracował w No Limit w Warszawie i chciałby podzielić się z innymi użytkownikami forum swoją opinią?
użytkownik
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
Gdyby to było wejście lub dostarczenie przesyłki na Mount Everest albo obsługa takiej wyprawy to faktycznie byłoby się czym chwalić. Wymyślanie na siłę. Z tą ekipą nie chciałbym wejść nawet na Górkę Szczęsliwicką. Amen.
użytkownik
03.05.2018 (9 miesięcy temu)
03.05.2018 (9 miesięcy temu)
Trenkwalder
użytkownik
25.06.2018 (7 miesięcy temu)
25.06.2018 (7 miesięcy temu)
Randstad też
użytkownik
18.05.2018 (9 miesięcy temu)
18.05.2018 (9 miesięcy temu)
Haha, to pewnie Toyota pana Marcina, wielkiego prezesa
użytkownik
22.05.2018 (8 miesięcy temu)
22.05.2018 (8 miesięcy temu)
Przecież to informacja o zawodach sportowych organizowanym przez No Limit. Zawody są organizowane dla profesjonalnych zawodników i amatorów. Wiele firm tak robi i umieszcza informację na ten temat na swoich samochodach, w swoich punktach, np. Orlen (Orlen Warsaw Marathon). Co w tym dziwnego. Jest powierzchnia reklamowa, jest reklama.
użytkownik
12.06.2018 (8 miesięcy temu)
12.06.2018 (8 miesięcy temu)
Jak tam teraz w tej firmie ile i w jakim systemie można zarobić?Lepiej tutaj niż w Demotransie np?
użytkownik
09.07.2018 (7 miesięcy temu)
09.07.2018 (7 miesięcy temu)
a ile Pani płacą za podtrzymywanie dobrego imienia firmy? Co? Oj nieładnie
użytkownik
09.07.2018 (7 miesięcy temu)
09.07.2018 (7 miesięcy temu)
górka Szczęśliwicka to akurat w Warszawie!!!
użytkownik
26.07.2018 (6 miesięcy temu)
26.07.2018 (6 miesięcy temu)
Ale żal.
Piszesz a nie wiesz o czym.
To jest reklama zawodów narciarskich których No Limit jest organizatorem - Dla wszystkich nie dla pracowników.
użytkownik
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
Witam .Mam pytanie czy ktos mogl by mi powiedzieć jak sie pracuje w chwili obecnej na magazynie w Pruszkowie . Czy zmieniło się podejście do pracownika . Dziękuję

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Marcin sztuka

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

partner crls

mateusz Alstom

magit

Otto Holandia

nijman zeetank

Otto

Super zoo

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin