test

Opinie o Oleofarm - Wrocław

Korzystałeś z usług Oleofarm - Wrocław? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): sbobdod
Data: 2013-04-18 21:26

Wizyt: 5929
Komentarzy: 57
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
18.04.2013 (5 lat temu)
18.04.2013 (5 lat temu)

Oleofarm - Wrocław

Zero kultury osobistej i brak szacunku dla kandydata. Jeżeli informuje się, że "bez względu na wynik rekrutacji firma się skontaktuje, bo na drugim etapie się tak robi" i zwyczajnie olewa się kandydata nie dzwoniąc do niego to nie ma o czym mówić.
autor
05.10.2018 (4 miesiące temu)
05.10.2018 (4 miesiące temu)
Widać, że Małgorzata to wtyka firmy, próbując pokazać ją z dobrej strony, ale tu nie ma co pokazywać. W firmie jest wprowadzony system strachu. Jak się nie podporządkujesz, pewne osoby się uwezmą na ciebie i po zawodach. Albo zgadzasz Siena wszystko, albo będziesz cierpieć. Rotacja w tym wypadku moja droga xxxxxxx zależy od złego zarządzania, traktowania ludzi przedmiotowo. Tu aż się prosi o zgłoszenie pewnych wydarzeń do odpowiednich służb, bo mobbing jest dziś karany.
użytkownik
10.10.2018 (4 miesiące temu)
10.10.2018 (4 miesiące temu)
@Nie polecam Zdecydowałaś w sposób spokojny nam o tym wszystkim opowiedzieć - na pewno wielu użytkowników skorzysta z Twojego zdania. Skoro twierdzisz, że w Oleofarm nie ma szans na rozwój, to może firma ta byłaby najlepszym miejscem pracy dla osób, które poszukują tylko tymczasowej pracy, tj. na przykład dla studentów?
@Johnathan Nie jestem związana z tą firmą - mam Wam jedynie pomóc w zebraniu informacji o tym pracodawcy. Jeśli uważasz, że jest tam mobbing, to faktycznie powinieneś był to zgłosić - dlaczego zatem tego nie zrobiłeś?
użytkownik
02.11.2018 (3 miesiące temu)
02.11.2018 (3 miesiące temu)
Witam!
Jeśli chcecie coś na świeżo to wam mogę przekazać:
-Nowy kierowniczek Andrzej który zbyt wiele nie ogarnia przyszedł z Tarczyńskiego ale bardzo się wymądrza co on to nie jest i ile miał ludzi pod sobą...
-Obcina z premii za wszystko brudno, źle naklejone etykiety, rozwalony karton przez maszynę itd itd...
(zawsze to będzie Twoja wina)
-Praca w weekendy za dzień wolny brak jakiegokolwiek dodatku za prace w weekend (dostajesz listę i masz się wpisać odebrać nie możesz kiedy chcesz tylko kierowniczek musi wyrazić zgodę)
-BRAK CZEGOKOLWIEK (benefity, multisport, wczasy pod grusza - brak brak brak...)
-Zbierają CV kto im się nie podoba zwalniają i na to miejsce kolejna osoba przychodzi
-Jeśli znasz kogoś wyżej i będziesz przytakiwał to czeka na Ciebie ciepła posadka
-Ukrainka na stanowisku zastępcy mistrza zmianowego o.O
-Na procesy którymi się zajmujesz np. przygotowywanie mieszanek dostajesz ukrainca który mało co rozumie i połowę rzeczy musisz robić sama (nie zliczy, nie zważy, nie przygotuje sprzętu do produkcji...)
-2/3 ludzi miało umowy do końca października i nikt nie wiedział jaki los go czeka; zwolnili wtedy parę osób z dnia na dzień)
-Mało organizowanych uprawnień i szkoleń zawsze czekają na ludzi
-Bardzo duża rotacja w Referacie (Kontroli Jakości) dziewczyny muszą mieć studia inż. mgr. pracują po kilka miesięcy i się zwalniają... (mniejsze zarobki niż na pracownik produkcji)
-Podobna sytuacja w DUR (Mechanicy) 3500 zł netto o podwyżce nawet nie myśl...

+Wyplata 2775 zł Brutto + premia + dodatek w nocy = ok 2600 netto czasami idzie wyciągnąć
+Wypłata na czas
+Spóźnisz się 2/3 min nie robią problemu (z tym akurat zrozumieją człowieka aż dziwne)
+Praca 3 zmiany start niedziele 22-6 , 6-14, 14-22 (nockę skończysz w piątek rano i można zacząć długi weekend)
+Za tydzień nocek (5 dni) dodatek za prace w nocy wychodzi około 100 zł netto
+Ludzie raczej sympatyczni mówię o Polakach bo z Ukraina nie pogadasz...
użytkownik
03.11.2018 (3 miesiące temu)
03.11.2018 (3 miesiące temu)
@Ona.Iz. W sposób bardzo szczegółowy opisałaś nam firmę Oleofarm jako miejsce pracy - to się oczywiście chwali. Ale proszę, żebyś nie używała tu jednak danych personalnych swoich współpracowników, bowiem nie jest to zgodne z regulaminem serwisu. Opisana przez Ciebie specyfika pracy w tym przedsiębiorstwie mogłaby odpowiadać pracownikom tymczasowym. Przyjmują tam takich?
użytkownik
07.11.2018 (3 miesiące temu)
07.11.2018 (3 miesiące temu)
Małgorzato a gdzie te opinie, na które odpowiadasz...???
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Jeśli dobrze poszukasz, to na pewno znajdziesz posty, na które wówczas odpowiedziałam. Chyba jednak bardziej pomogłabyś innym użytkownikom, jakbyś skupiła się na wyrażaniu opinii o pracodawcy, jakim jest firma Oleofarm. Jak wygląda tam poziom wynagrodzenia podstawowego - jest na tyle wysoki, iż warto rozpoczynać tam pracę?
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
WYKSZTAŁCENIE NIE MA NIC DO ZARZĄDZANIA TYLKO INTELIGENCJA a to 2 rożne rzeczy i często nie idą w parze dla tego tak jest żle na rynku przyjmuje się od razu po szkole bez doświadczenia obycia kiedyś wystarczyło nawet zawodowe,czy średnie na np technologa,kierownika,czy kontrolę jakości dziś specjalnie śię podwyższa żeby dla córeczek były stanowiska a70% nic nie potrafi nawet buta zawiązać bo komputer i język zna co 2 osoba na tej planecie ale tak jest prawie wszędzie nie kompetetni ludzie zarządzają lepszymi od siebie

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

asplex

bzwbk

fortunat nałęczów

strabag

delfo tychy

Torrecid

merkury

bwi

eko-okna

Alkom poznań

Biuro plus zielona Góra

przychodzka

nest studzińscy

nest Biuro plus

baltic wood

santander bank polska

santander

mcdonald

Coty

polcom

getin noble

sovit

wojtech

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin