test

Opinie o OLEOFARM Sp. z o.o., Pietrzykowice,

Korzystałeś z usług OLEOFARM Sp. z o.o., Pietrzykowice, ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): marian
Data: 2016-05-06 20:47

Wizyt: 2772
Komentarzy: 144
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
04.02.2014 (5 lat temu)
04.02.2014 (5 lat temu)

OLEOFARM Sp. z o.o., Pietrzykowice,

xxxxxxx
autor
25.07.2017 (rok temu)
25.07.2017 (rok temu)
Pańcia we xxxxxxx Dobrze ci to zrobi!
użytkownik
28.07.2017 (rok temu)
28.07.2017 (rok temu)
Niektórzy bardzo lubią negatywnie wypowiadać się o firmie. Sądzę, że maja na pieńku z firmą i złość muszą gdzieś wyrzucić. Każdy pracuje na własną pozycję w firmie, przy złej pracy nie ma szans na dobra pracę!
użytkownik
31.07.2017 (rok temu)
31.07.2017 (rok temu)
Ile wyciąga pracownik produkcji​ miesięcznie netto? Jest szansa na 3300? Jestem z okolicznej firmy i często przejeżdżam koło oleofarmu... W mojej obecnej firmie mam 3000 zł na rękę jako operator plus ciekawy socjal fakt ratują nas premie. Z pewnych przyczyn szukam czegoś nowego...Jest szansa na takie zarobki w tej firmie?
użytkownik
02.08.2017 (rok temu)
02.08.2017 (rok temu)
Takiej stawki to nie ma nawet kierownik zmiany. Operator jak jeszcze pracowałam nie dostawał więcej niż 2500 zł na rękę. Pracownik produkcji kilkaset złotych mniej. Socjal to 100 zł na święta bożego narodzenia i to dopiero po tym jak 90 % pracowników pracowników produkcji odmówiła udziału w wigilli pracowniczej. Po za tym nic nie dorobisz bo praca w weekendy w sezonie zimowym jest za odbiór dni wolnych. Szukali ratunku w pracownikach z Ukrainy, ale nawet ci się nie garną a niektórzy po paru miesiącach pracy rezygnują bo bez problemów znajdują lepsze oferty na rynku.
użytkownik
02.08.2017 (rok temu)
02.08.2017 (rok temu)
Zawsze pracownik ma zbyt mało kasy a firma zbyt dużo płaci! Może trzeba negocjować?
użytkownik
08.08.2017 (rok temu)
08.08.2017 (rok temu)
Z kim negocjować? Myślę że trochę szkoda czasu żeby fatygowac się do firmy mimo że ona znajduje się niedaleko mojej obecnej... Gdzie pracownicy produkcyjni mają minimum 2700 do ręki jak wynegocjuja lepsza stawkę to mogą mieć więcej...

A praca do trudnych nie należy więc po co zmieniać coś na mniejszą stawkę a za większy zapie rdziel... Mija się z logika... Pozdrawiam pracowników i walczcie o swoje bo ukraińscy pracownicy czasami tylko pogarszają wyniki pracy bo agencja zabiera premie więc im na nich nie zależy.
użytkownik
20.08.2017 (rok temu)
20.08.2017 (rok temu)
Wydaje się, że osoba która nie pracuje w firmie, nie rozmawia na temat warunków pracy nie powinna wystawiać opinii, nie ma o niczym pojęcia!
użytkownik
30.08.2017 (rok temu)
30.08.2017 (rok temu)
Niby dają podwyrzszki oferty pracy non stop za byle gòwno zwalniający dzień ochroniarz dzienny podpierdalacz wyleciał mechanik podwyżki ale za źle położoną palete kara finansowa kontrola jakości jest w tym zakresie szkolona przez dyrektora aby jak najwięcej zedrzeć z ludzi źle wykonana praca kara finansowa oczywiście a pracownicy to zmieniający się Rosjanie lub Ukraińcy bo pracują ? A tu nie wiem za jakie stawki firma niby nie kuleje finansowo ale istne drugie Chiny.Dyrektor wychodzi na papierosa poza teren zakładu ale pracownik ma kategoryczny zakaz opuszczania stanowiska pracy .daje przykład co??? A wy wszyscy boicie się pisać prawdy? Bo czyta to dyrektor niech czyta ja tam bylem widziałem i słyszałem
użytkownik
30.08.2017 (rok temu)
30.08.2017 (rok temu)
@Robitnik a te kary finansowe z rożnych powodów, o których wspominasz są uregulowane w umowie? Tylko w takich wypadkach takie sytuacje można tolerować. Jak to wygląda w praktyce?
użytkownik
12.09.2017 (rok temu)
12.09.2017 (rok temu)
Czy w firmie dobrze się teraz pracuje, warto aplikować?
użytkownik
27.09.2017 (rok temu)
27.09.2017 (rok temu)
Jony, w której firmie na produkcji tyle płacą? obecnie pracuję na stanowisku kierowcy autobusu MPK we Wrocławiu i po 7 latach, jak mam około 20 godz świątecznych przepracowanych to wyplata wynosi 3 tys. jutro składam wypowiedzenie bo już czas na zmiany i tak sobie czytam opinie o innych firmach i trafiłam na twoją wypowiedź. jak mogę prosić o inf to będę wdzięczna [email protected]

pozdrawiam Emilia
użytkownik
27.09.2017 (rok temu)
27.09.2017 (rok temu)
@emi, rzeczywiście po tylu przepracowanych latach powinna być jakaś podwyżka, czy ktoś z pracowników kiedykolwiek taką dostał? Zapytam Cię jeszcze skoro jesteś w OLEOFARM tyle lat, jak jest z tymi karami, o których pisał @Robotnik? Dopytywałam go ale nie dostałam odpowiedzi, może w takim razie Ty coś wiesz na ten temat?
użytkownik
27.09.2017 (rok temu)
27.09.2017 (rok temu)
Nie byłam pracownikiem firmy oleofarm. Jestem nadal kierowcą w MPK. Kierowcy głównie zarabiają głównie przez godziny nocne i świąteczne. Męczy mnie wstawanie o 2 rano i ciągła odpowiedzialność dlatego staram się zorientować na rynku pracy ile można zarobić na różnych stanowiskach. niby mam wyższe wykształcenie ale od 7 lat raczej nie pięłam się po szczeblach kariery
użytkownik
27.09.2017 (rok temu)
27.09.2017 (rok temu)
Jak wyglada praca praca magazyniera/operatora wózka widłowego w tej firmie? Tzn zakres obowiązków warunki finansowe?
użytkownik
02.10.2017 (rok temu)
02.10.2017 (rok temu)
Chyba nie jest tak źle jak piszecie. OLEOFARM na chwilę obecną nie potrzebuje tak bardzo pracowników. Może lepiej rozmawiać z kierownictwem firmy w sprawie podwyżek niż narzekać na forum co nic nie daje?
użytkownik
16.10.2017 (rok temu)
16.10.2017 (rok temu)
Ja poszedłem do firmy sąsiadującej z oleofarmem i jestem zadowolony, stawkę wynegocjowalem powyżej 2700 plus spoko benefity umowa o pracę.

Trzeba tylko się rozejrzeć ...
użytkownik
18.10.2017 (rok temu)
18.10.2017 (rok temu)
Aplikowałem do firmy na stanowisko w kontroli, coś dodacie?
użytkownik
18.10.2017 (rok temu)
18.10.2017 (rok temu)
Kiedys mialam okazje poznac szanownych dzentelmenow prezesow. Fantastyczni goście! Przyznaje ze chcialabym tam pracowac! Firma sie naprawde szybko rozwija. Kto sledzi wyniki ten wie.
użytkownik
30.10.2017 (rok temu)
30.10.2017 (rok temu)
Mogę wiedzieć jakie są stawki na start? Warunki krunki pracy?
Zastanawiam się nad przejściem
użytkownik
04.01.2018 (rok temu)
04.01.2018 (rok temu)
Jak się tu pracuje? Tak dawno nie pisaliście.
użytkownik
19.01.2018 (rok temu)
19.01.2018 (rok temu)
panie... omijajcie tą firme SZEROKIM łukiem... bez socjalu bez niczego.. pracowalem 2 lata wtej firmie.. wciul nadgodzin ,wykorzystwanie na maxa.. jesli ktos chce isc na produkcje niech sie liczy z tym ze firma ma postuj pracy 2tyg w lipcu i jesli komus nie pasuje akurat w tym terminie urlop to ma problem , jako magazynierzy z mokronoskiej - to najlepiej ma kadra kierownicza - 8h - 1 zmiana i do domu..reszta zalogi ma 3 zmiany , magazyn pietrzykowice - oboz pracy - ukraincy nie chca pracowac , pensja - nie ma negocjacj ze ktos proponuje ci jakas stawke a ty mozesz cos sie wytargowac - nie pasuje to nie przedłuzają ci umowy.. wiele osob w tej firmie pracuje "na start" bez doswiadczenia - popracuja troche zdobywaja doswiadczenie i uciekaja bo slabo płacą.. jest wiele firm we wroclawiu co szukaja ludzi z dobrym socjalem :) mi udalo sie taka znalesc.. pozdrawiam
użytkownik
19.01.2018 (rok temu)
19.01.2018 (rok temu)
firma sie rozwija.. fakt.. ale nie inwestuje w pracownika tylko każe pracowac za marną kase.. teraz jest rynek pracownika to spoko pracy jest duzo ale jak byl rynek pracodawny to firma wykorzystywala na maksa.. byle na minimum byle nic nie placic ludzią.. przyklad - ludzie są zatrudnieni na umowe o prace ale... podstawa to 1600 netto + premia .. wszystkie skladki L4, urlop liczą ci od 1600.. premia jest fajnie ale słaba - podskoczysz kierownikowi i po premi
użytkownik
19.01.2018 (rok temu)
19.01.2018 (rok temu)
są działy takie w tej firmie gdzie kazdy zatrudnia "Swojego" typu pracownicy biurowi.. nie ma ogloszen na te działy.. glownie szukaja magazynierow , pracownikow produkcji i przedstawicieli handlowych - a czemu? bo zapierdziel a lipna kasa bez socjalu.. teraz niby jest "opieka medyczna" ale takie dziadostwo ze porażka..
użytkownik
19.01.2018 (rok temu)
19.01.2018 (rok temu)
prezesi są spoko.. jeden przyjezdza na 10 do pracy i do 15 "pracuje" - nic tylko byc prezesem.. i miec wywalone na pracownikow..
użytkownik
20.01.2018 (rok temu)
20.01.2018 (rok temu)
pozatym jesli masz duzo L4 ..wiadomo jest sie chorym przeziebienie czy cos to jesli przez pare lat ci sie liczpa L4 z sumuje np miesiac to nie wazne ze np chorowales 4 dni w roku ale suma na swiadectwie pracy wynosi miesiac to mozesz sie pożegnać z pracą w Oleo bo prezesowi to przeszkadza
użytkownik
23.01.2018 (rok temu)
23.01.2018 (rok temu)
Widzę że ogłoszenie na Brand Managera pojawia się regularnie od zeszłego roku. O co chodzi? Nie mogą nikogo znaleźć, mają "ustawione" rekrutacje" czy taka rotacja? Już raz wysyłałam CV i zero odzewu, chociaż spełniam wymagania. Proszę o odpowiedź, bo ciągłe ogłoszenia na to samo stanowisko nie wyglądają zachęcająco, zwłaszcza gdy człowiek chce zaryzykować i zmienić pracę.
użytkownik
24.01.2018 (rok temu)
24.01.2018 (rok temu)
mają częstą rotacje pracownikow oraz kilku stopniowy stopien rekrutacyjny.. pozatym te lepsze oferty pracy typu obojetnie jaki pracownik biurowy to kazdy chce wcisnąc "swojego" .. gdyby cie ktos polecil to pewnie juz by do ciebie zadzwonili.. lepiej nie zmieniaj pracy bo tak jak mi kolega mowil ktory pracuje w tej firmie duzy kawał czasu.. nie ma mozliwosci podnoszenia kwalifikacji .. pozatym tez kasa - jaką wywalczysz stawke przy ostatniej umowie na czas nie okreslony na tej stawce bedziesz pracowac - niektore firmy robią tak ze co roku masz podwyżke inflacyjną, albo staż pracy bedziesz miałą dosc dlugi to nie dostaniesz podwyzki za to..jesli chcesz zaryzykowac to ok - ale mozesz wpasc z deszczu pod rynne.. tym bardziej ze teraz jest dziwna polityka firmy jesli chodzi o urlopy - pewnie moje zdanie sie nie liczy ale mialem kontakt z osobami ktore bardzo sie na tej firmie przejechali.. pozdrawiam
użytkownik
27.01.2018 (rok temu)
27.01.2018 (rok temu)
To była najgorsza firma, w której pracowałem - po ponad 2 latach pracy ciągle umowa na czas określony, brak szacunku do pracownika. Gdy były organizowane spotkania we Wrocławiu a ja pracowałem na pomorzu to w ciągu dnia nie zrobiono nawet przerwy obiadowej, nie mówiąc już o zaoferowaniu jedzenia, żenada. Dojazd na spotkanie w tym samym dniu bez możliwości noclegu bo kierownik miał taką wizję. Kierownicy HR bez kompetencji. Firma nie inwestuje w pracownika. Doświadczenie zdobyte w Oleofarm jest najbardziej dotkliwym przeżyciem w mojej ścieżce kariery. Odradzam.
użytkownik
28.02.2018 (11 miesięcy temu)
28.02.2018 (11 miesięcy temu)
Macie interesujący bilbord na placu 3500 na start. Czy to stawka zasadnicza czy już po zliczeniu z premią? Bo zastanawiam się nad zmianą pracy na wyższe wynagrodzenie. I właśnie interesuje mnie 3500 plus premie . Macie jakieś fajne beneficjenty np Multisport dofinansowanie do wczasów pod gruszą? Jak wygląda oferta umowy
użytkownik
18.03.2018 (11 miesięcy temu)
18.03.2018 (11 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma prowadzi teraz rekrutacje?
użytkownik
06.04.2018 (10 miesięcy temu)
06.04.2018 (10 miesięcy temu)
Pracowałem w OLEOFARMie dobre 2 lata, nastawienie firmy względem działów utrzymanie ruchu/produkcja/magazyn głównie na zysk... jak w większości firm produkcyjnych, z tym trzeba się liczyć.
Polecam zrobić jakieś kursy na testera programowania w internetach tego pełno i kosić kasę 5k/miesiąc, zamiast wylewać swoje żale na forach tego typu, że płaca słaba socjalu brak itp itd... "Każdy jest kowalem swojego losu"

Pozdrawiam, w szczególności kadrę kierowniczą produkcji i Panów Prezesów
użytkownik
10.04.2018 (10 miesięcy temu)
10.04.2018 (10 miesięcy temu)
Ta stawka jest już z premią. Jedyny dodatek pozapłacowy to prywatna opieka medyczna.
użytkownik
13.04.2018 (10 miesięcy temu)
13.04.2018 (10 miesięcy temu)
W okolicy z premią mają ludzie tyle po latach pracy... Więc zła stawka nie jest zła jak na start
użytkownik
22.04.2018 (9 miesięcy temu)
22.04.2018 (9 miesięcy temu)
To raczej normalne, że firma pracuje na zysk. Nie słyszałem żeby ktoś pracował za darmo!!!
użytkownik
23.05.2018 (8 miesięcy temu)
23.05.2018 (8 miesięcy temu)
Wiarygodne opinie dotyczące pracy w danej firmie, to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w przedsiębiorstwie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w OLEOFARM Sp. z o.o.? Napisz o tym!
użytkownik
02.08.2018 (6 miesięcy temu)
02.08.2018 (6 miesięcy temu)
Ta ,firma, zawsze prowadzi rekrutację- to o czymś swiadczy
użytkownik
03.08.2018 (6 miesięcy temu)
03.08.2018 (6 miesięcy temu)
Rotacja to dziś normalne zjawisko. Pracownicy z bardzo różnych powodów zmieniają pracę. Jaką macie atmosferę w firmie?
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie,
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
xxxxxxx
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
Nie jest kwestią Barnabo, stopnia angażowania się w pracy i nie było w zdaniu, które napisałem słowa wskazujacego na narzekanie, z całą odpowiedzialnością nie polecam pracy w tej firmie, z wielu względów. Choć jest wiele plusów, to jednak minusy robią złą statystykę.
użytkownik
23.09.2018 (4 miesiące temu)
23.09.2018 (4 miesiące temu)
@John, czy możesz powiedzieć, z jakich dokładnie względów nie polecasz zatrudnienia w tym miejscu? Wspomniałeś również o wielu plusach, proszę Cię, byś także je wymienił. Dla wielu osób będzie to na pewno cenna wskazówka. Czy obecnie firma zatrudnia w oparciu o umowę o pracę, oferuje pakiet socjalny?
użytkownik
02.11.2018 (3 miesiące temu)
02.11.2018 (3 miesiące temu)
Witam!
Jeśli chcecie coś na świeżo to wam mogę przekazać:
-Nowy kierowniczek Andrzej który zbyt wiele nie ogarnia przyszedł z Tarczyńskiego ale bardzo się wymądrza co on to nie jest i ile miał ludzi pod sobą...
-Obcina z premii za wszystko brudno, źle naklejone etykiety, rozwalony karton przez maszynę itd itd...
(zawsze to będzie Twoja wina)
-Praca w weekendy za dzień wolny brak jakiegokolwiek dodatku za prace w weekend (dostajesz listę i masz się wpisać odebrać nie możesz kiedy chcesz tylko kierowniczek musi wyrazić zgodę)
-BRAK CZEGOKOLWIEK (benefity, multisport, wczasy pod grusza - brak brak brak...)
-Zbierają CV kto im się nie podoba zwalniają i na to miejsce kolejna osoba przychodzi
-Jeśli znasz kogoś wyżej i będziesz przytakiwał to czeka na Ciebie ciepła posadka
-Ukrainka na stanowisku zastępcy mistrza zmianowego o.O
-Na procesy którymi się zajmujesz np. przygotowywanie mieszanek dostajesz ukrainca który mało co rozumie i połowę rzeczy musisz robić sama (nie zliczy, nie zważy, nie przygotuje sprzętu do produkcji...)
-2/3 ludzi miało umowy do końca października i nikt nie wiedział jaki los go czeka; zwolnili wtedy parę osób z dnia na dzień)
-Mało organizowanych uprawnień i szkoleń zawsze czekają na ludzi
-Bardzo duża rotacja w Referacie (Kontroli Jakości) dziewczyny muszą mieć studia inż. mgr. pracują po kilka miesięcy i się zwalniają... (mniejsze zarobki niż na pracownik produkcji)
-Podobna sytuacja w DUR (Mechanicy) 3500 zł netto o podwyżce nawet nie myśl...

+Wyplata 2775 zł Brutto + premia + dodatek w nocy = ok 2600 netto czasami idzie wyciągnąć
+Wypłata na czas
+Spóźnisz się 2/3 min nie robią problemu (z tym akurat zrozumieją człowieka aż dziwne)
+Praca 3 zmiany start niedziele 22-6 , 6-14, 14-22 (nockę skończysz w piątek rano i można zacząć długi weekend)
+Za tydzień nocek (5 dni) dodatek za prace w nocy wychodzi około 100 zł netto
+Ludzie raczej sympatyczni mówię o Polakach bo z Ukraina nie pogadasz...
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Dzień dobry,
Może ktoś opisać pracę na stanowisku inżyniera procesu?
Widzę, że firma prowadzi rekrutację na to stanowisko.
Pozdrawiam
użytkownik
12.11.2018 (3 miesiące temu)
12.11.2018 (3 miesiące temu)
Dziękuję Ci za szczegółowy wpis. Te informacje na pewno będą istotne dla wielu osób. Wspominasz o dużej rotacji w niektórych działach, czy wiesz, z czego to wynika? Piszesz również, że często potrącana jest część premii, czy w umowie są podane warunki jej przyznawania?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

STRABAG

huuuge games

Alfa płock

Biuro plus

asplex

bzwbk

fortunat nałęczów

delfo tychy

Torrecid

merkury

bwi

eko-okna

Alkom poznań

Biuro plus zielona Góra

przychodzka

nest studzińscy

nest

baltic wood

santander bank polska

santander

mcdonald
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin