test

Opinie o PBiOT FRONTON Sp. z o.o. - Kraków

Korzystałeś z usług PBiOT FRONTON Sp. z o.o. - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Wieloletni oszukany pracownik!
Data: 2013-08-31 20:35

Wizyt: 10979
Komentarzy: 31
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.08.2013 (5 lat temu)

PBiOT FRONTON Sp. z o.o. - Kraków

Uwaga, nie daj się zwieść miłemu Dziadkowi na rozmowie rekrutacyjnej, pod podszewką życzliwego staruszka kryje się pazerny, skąpy xxxxxxx z czasów PRLu. Wszystko z nim na piśmie bo potem oszukuje na każdym kroku.
użytkownik
23.02.2015 (3 lata temu)
23.02.2015 (3 lata temu)
masakra z makabra
użytkownik
11.09.2017 (rok temu)
11.09.2017 (rok temu)
Czemu tak piszesz? Pracowałem we Frontonie 4 lata i mam z tym związane całkiem miłe wspomnienia :)
użytkownik
22.03.2017 (rok temu)
22.03.2017 (rok temu)
Co Wy w ogóle wypisujecie za bzdury?? Pracuję w Frontonie siedem lat i nie rozumiem skąd w ludziach tyle jadu, aby oczerniać firmę, która jest bardzo w porządku dla wszystkich swoich pracowników. Szczerze powiedziawszy nie spotkałam się do tej pory ze złymi opiniami...
użytkownik
07.04.2017 (rok temu)
07.04.2017 (rok temu)
Doskonały deweloper, który "zjadł zęby" na tym co robi....i robi to świetnie, o czym świadczą setki albo i tysiące sprzedanych mieszkań i zadowolonych klientów. www.fronton.pl to bezpieczna i rzetelna firma.
użytkownik
18.05.2017 (rok temu)
Burżuj zapomniales, ze to forum dla pracownikow a nie klientow ;) przejdz sie zatem pietro nizej i zacznij pracowac a nie podlizuj sie gienkowi, bo cham z niego jakich malo.
użytkownik
02.06.2017 (rok temu)
02.06.2017 (rok temu)
Nie polecam, wręcz ostrzegam! Prezes firmy Fronton to po prostu człowiek bez znajomości podstawowych zasad kultury, bazuje na wychowaniu z PRLu kiedy to prezes spółdzielni mieszkaniowej był panem i władcą i wszyscy mogli mu skoczyć... Mieszkania budowane przez tego dewelopera pozostawiają wiele do życzenia. Akustyka fatalna - na 1-szym piętrze słyszę jak na 4-tym jakiś studencina puszcza muzykę, przez kratki wentylacyjne słyszę rozmowy sąsiadów. Hałas słychać zewsząd, z każdej strony, gorzej niż w starych blokach z wielkiej płyty. Okna co prawda drewniane ale nieszczelne, przez nie też słychać hałas a w zimie nieźle wieje. Co najgorsze firma Fronton mianowała się samozwańczym zarządcą naszego osiedla, utrudniają nam wjazd na posesję bo naprzeciwko stoi ich biurowiec i przed naszym blokiem wynajmują miejsca parkingowe. Ostatnio zaczęli zakłócać nam spokój jakimś urządzeniem emitującym piskliwe dźwięki zamontowanym na elewacji budynku, w którym mają siedzibę obok naszego bloku. W administracji nic nie można załatwić i o nic się doprosić, mieszkańców mają w głębokim poważaniu... Uprzejmi są tylko do momentu sprzedaży mieszkania.
użytkownik
09.06.2017 (rok temu)
09.06.2017 (rok temu)
Z każdym deweloperem łączy cię umowa. Niestety, takie czasy, że wszystko trzeba mieć na papierze, bo nikomu ufać nie można :)
Mieszkam w 3-pokojowym mieszkaniu, które kupiłem właśnie od Frontonu i powiem Ci, że niczego podejrzanego się nie dopatrzyłem, nikt mnie nie oszukał, sprzedaż odbyła się zgodnie z obowiązującym prawem. Moje odczucia odnośnie tego dewelopera są jak najbardziej pozytywne.
użytkownik
09.06.2017 (rok temu)
09.06.2017 (rok temu)
Nie zgodze się z Twoim zdaniem! Mieszkania nie są kiepskiej jakości. Moje okna są szczelne, nie wieje przez nie. W dzisiejszych czasach nie ma okien przez które wieje. Moja babcia kupiła najtańsze okno za niespełna 500zł i też jest szczelne, więc nie pisz bzdur.
użytkownik
08.08.2017 (rok temu)
08.08.2017 (rok temu)
Zgadzam się z Pana opinią w 100%. Należałoby się pofatygować w kilku kwestiach po pierwsze czy wjazd na posesję może być ograniczony dla mieszkańców nie posiadających miejsc w podziemnym garażu, podjeżdżając pod drzwi muszę się sprężać z wyładowaniem zakupów ( kiedy kilka cudownych miejsc jest zajętych) bo zaraz ochroniarz w białych skarpetkach i klapkach się czepia, muszę mu okazać kwitek dzięki któremu łaskawie otworzy mi rampę. Odnośnie budynku to pękają ściany, pojawiają dziwne usterki Pani prezes przychodzi z fachowcami, którzy mają pokornie opuszczone głowy gdyż doskonale zdają sobie sprawę że wskazane usterki przez właściciela są trafne. Ponadto samozwańczy zarząd wymyśla kosztowne przebudowy nawadniania a nie umieją poradzić sobie z usterkami wind. W swoich działaniach administracja jest mega opieszała.
użytkownik
15.08.2017 (rok temu)
15.08.2017 (rok temu)
Tym wszystkim, którzy tak narzekają, jaki to Fronton jest beznadziejny proponuje kupić działkę i wybudować na niej dom swoich marzeń. Jeżeli Was na to nie stać, to po prostu nauczcie się żyć w społeczności, kupcie garaż podziemny bo wtedy nikt nie będzie się czepiać Waszego samochodu.
Ten deweloper jest akurat jednym z lepszych w Krakowie. Poczytajcie opinie o innych firmach, to dopiero przekonacie się, jakie ludzie mają problemy!
użytkownik
13.10.2017 (rok temu)
13.10.2017 (rok temu)
Polacy lubią narzekać. To taki nasz sport narodowy. A co mają powiedzieć ludzie mieszkający z starym budownictwie, albo tym z tzw wielkiej płyty. Czy ktoś widział jak te bloki wyglądają? Pewnie wiecie, że cale rodziny żyją na 40 metrach kwadratowych... Jeżeli tak bardzo wam się nie podobają mieszkania kupione od Frontonu, to po co w ogóle je kupowaliście? Brak deweloperów w Krakowie???
Ja od wielu lat mieszkam w mieszkaniu kupionym od Frontonu i jakoś nie zgłaszałem żadnych skarg i zażaleń. Dobrze ktoś tu napisał - wybudujcie własne domy, wtedy będziecie "zadowoleni".
użytkownik
08.11.2017 (rok temu)
08.11.2017 (rok temu)
Ja bym tylko dodał, że za cenę mieszkania kupią w Krakowie kawałek działki (potrzeba minimum 6 arów żeby się wybudować), a kolejne 600-800tys będzie kosztować mały domek (130-150 metrów). Wynajęcie porządnych fachowcow, takich którzy nie piją, nie oszukują, nie kradną, nie znikają z budowy i nie partaczą, to jak trafienie 6 w dużego lotka. Tak więc, droga wolna!
Moi rodzice od wielu lat mieszkają w 64 metrach kupionych od Frontonu i są zadowoleni.
użytkownik
12.12.2017 (11 miesięcy temu)
12.12.2017 (11 miesięcy temu)
Fronton także wynajmuje mieszkania i powierzchnie np. pod działalność gospodarczą (patrz www.fronton.pl). Jakoś nie spotkałem się z negatywnymi opiniami odnośnie firmy, tak więc nie wiem z jakiego powodu ta cała nagonka.
użytkownik
19.12.2017 (11 miesięcy temu)
19.12.2017 (11 miesięcy temu)
Gadasz bzdury. Albo myślimy o różnych Frontonach :D Miałem do czynienia z tą firmą i mile wspominam naszych kilka spotkań. Od kilku lat jestem właścicielem jednego z mieszkań i przez cały ten czas nie narzekałem.
www.fronton.pl to jedna z najuczciwszych firm deweloperskich w Krk.
użytkownik
10 sty (11 miesięcy temu)
10 sty (11 miesięcy temu)
Dokładnie! Nawet jeżeli ktoś dysponuje 500 tysiącami, to i tak nie ma za to szans kupić działki i wybudować na niej domu w Krakowie. NIE MA NAJMNIEJSZYCH SZANS!
Natomiast u dewelopera za pół miliona kupisz duże mieszkanie lub segment w dobrej dzielnicy Krakowa!
użytkownik
20 lut (9 miesięcy temu)
20 lut (9 miesięcy temu)
Za pół bańki to spokojnie masz 70 metrowe mieszkanie, albo nawet większe. Zobacz sobie na oferty Frontonu. Pewnie na ich stronie www.fronton.pl znajdziesz najnowsze inwestycje.
użytkownik
26 mar (8 miesięcy temu)
26 mar (8 miesięcy temu)
Za pół bańki kupisz piękne mieszkanie w Krakowie. Fronton ma świetne inwestycje i oferty.
użytkownik
1 mar (9 miesięcy temu)
1 mar (9 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?
użytkownik
8 mar (9 miesięcy temu)
8 mar (9 miesięcy temu)
Papiery zawsze możesz złożyć. Chociaż lepszym pomysłem jest zadzwonienie do Frontonu.
użytkownik
31 mar (8 miesięcy temu)
31 mar (8 miesięcy temu)
Marta wyślij mi swoją fotkę.
użytkownik
3 kwi (8 miesięcy temu)
3 kwi (8 miesięcy temu)
@Pumba, pracujesz w PBiOT FRONTON? Jeśli tak, to jak oceniasz tego pracodawcę?
@Waldi, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w PBiOT FRONTON. Udało Ci się ją dostać?
Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? W Internecie nie znalazłam żadnych informacji na ten temat.
użytkownik
3 kwi (8 miesięcy temu)
3 kwi (8 miesięcy temu)
FRONTON aktualnie zwalnia swoich starych wykwalifikowanych pracowników i zatrudni nowych młodych niewolników którzy będą robić wszystko za 10 zł.netto za godzinę .
użytkownik
12 kwi (7 miesięcy temu)
12 kwi (7 miesięcy temu)
Tak? A to dziwne, bo z tego co się orientuje nikt we Frontonie nie robi za 10zł za godzinę! Chyba masz informacje sprzed 15 lat.
użytkownik
3 maj (7 miesięcy temu)
3 maj (7 miesięcy temu)
@Zegarmistrz., skoro masz takie informacje to rozumiem, że pracujesz lub pracowałeś w PBiOT FRONTON, tak? Co możesz powiedzieć o warunkach oferowanych przez tego pracodawcę?
@Mic54, a Ty pracujesz w tym miejscu? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w PBiOT FRONTON? Polecasz aplikować do pracy w tej firmie?
użytkownik
15 maj (6 miesięcy temu)
15 maj (6 miesięcy temu)
Nie zauważyłem żeby pracownicy Frontonu byli wymęczeni, źle ubrani czy też olewali swoje obowiązki i właśnie dlatego myślę, że źle im się nie pracuje. Jestem tam częstym gościem, bo kupuje mieszkanie i nie ukrywam, że staram się negocjować cenę :)
użytkownik
5 cze (6 miesięcy temu)
5 cze (6 miesięcy temu)
I udało ci się wynegocjować lepszą cenę? Pytam, bo interesuje się kupnem mieszkania, a gdyby była możliwość kupienia go odrobinę taniej, byłbym zadowolony.
użytkownik
27 wrz (2 miesiące temu)
27 wrz (2 miesiące temu)
Pamiętaj, że ZAWSZE warto negocjować cenę. Lepiej zaproponować sporo niższą żeby można było osiągnąć swój cel. A Fronton ma naprawdę dobre stawki za metr kwadratowy mieszkania.
użytkownik
22 maj (6 miesięcy temu)
22 maj (6 miesięcy temu)
Dawno nie pisaliście nic o FRONTON, chciałam Was podpytać co słychać? Czy coś ciekawego zadziało się u tego developera? Nie zauważyłam żadnego fanpage aby można było śledzić poczynania tej firmy. Pytanie do osób już pracujących: macie jakieś imprezy integracyjne? Jak wygląda "socjal" oferowany w tej pracy.

Porozmawiajmy! Dzięki temu uda się nakreślić sytuacje panującą w firmie, będzie to bardzo pomocne dla osób poszukujących pracy i rozważających zatrudnienie w PBiOT FRONTON.
użytkownik
24 maj (6 miesięcy temu)
24 maj (6 miesięcy temu)
A czy w dzisiejszych czasach kazda firma musi prowadzić swój fanpage? To deweloper czy agencja reklamowa? Wiesz, dobry deweloper nie potrzebuje dodatkowej reklamy i rozgłosu :)
użytkownik
11 paź (miesiąc temu)
11 paź (miesiąc temu)
Przecież Fronton jest znany i każda kolejna inwestycja spotyka się z szybkim odbiorem/ kupnem mieszkań. Delikatnie mówiąc, mam to w poważaniu czy oni prowadzą fanpage czy nie :P

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Vlassenroot Gliwice

gabana

atalian

aspen

Janas nowy targ

bosch

chemtex

ital sysytem

kilargo

kilargo kalisz

gds sylwia

soflab

wyszków

wyszków biedronka

Amerigas

inpost farmacol

tramp bytom

trasko

OVB

tram bytom

helios polska

helios

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin