test

Opinie o Plus-Kancelaria Odszkodowawcza Kraków

Korzystałeś z usług Plus-Kancelaria Odszkodowawcza Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Max
Data: 2017-03-10 16:46

Wizyt: 4962
Komentarzy: 47
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10.03.2017 (rok temu)
10.03.2017 (rok temu)

Plus-Kancelaria Odszkodowawcza Kraków

Witam czy ktoś korzystał z ich usług prosił bym o opinię czy warto
użytkownik
12.10.2017 (10 miesięcy temu)
12.10.2017 (10 miesięcy temu)
Kancelaria jak najbardziej w porządku , wszystko przebiegło tak jak należy , serdecznie polecam.:)
użytkownik
02.11.2017 (9 miesięcy temu)
02.11.2017 (9 miesięcy temu)
Nie polecam !!! Warto poczytac w internecie o tej "firemce"
użytkownik
06.12.2017 (8 miesięcy temu)
06.12.2017 (8 miesięcy temu)
Kancelaria bardzo rzetelna; godna polecenia :)
użytkownik
8 sty (7 miesięcy temu)
8 sty (7 miesięcy temu)
Jestem bardzo zadowolona. Obsługa na wysokim poziomie.
Polecam
użytkownik
15 sty (6 miesięcy temu)
15 sty (6 miesięcy temu)
Zarobki pracowników, którzy dzwonią do wyszykanych klientów nie są adekwatne do wymagań ( obecne 2100 brutt )
użytkownik
17 sty (6 miesięcy temu)
17 sty (6 miesięcy temu)
Miałem wypadek i skorzystałem z usług tej firmy. Współpraca układała się jak najbardziej w porządku.
Mogę polecić.
użytkownik
19 sty (6 miesięcy temu)
19 sty (6 miesięcy temu)
Pracuje w tej kancelarii i jestem bardzo zadowolona z pracy jak i wielkości zarobków, które są zależne od wyników pracy !
użytkownik
20 sty (6 miesięcy temu)
20 sty (6 miesięcy temu)
Czy pracownik może być obiektywny w ocenie? Mając na uwadze, że umowy o pracę są zaierane na krótki okres. Myślę, że nie. Warto zapoznać się z tekstem zamieszczonym pod linkiem: www.mfind.pl/akademia/dochodzenie-odszkodowan/kancelaria-odszkodowawcza-co-to-jest-jak-dziala/
użytkownik
24 sty (6 miesięcy temu)
24 sty (6 miesięcy temu)
Firma jak najbardziej godna polecenia.
użytkownik
31 sty (6 miesięcy temu)
31 sty (6 miesięcy temu)
byłem klientem tej kancelarii i mogę ze 100 % pewnością polecić tą firmę
użytkownik
7 lut (6 miesięcy temu)
7 lut (6 miesięcy temu)
Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Ludzie pracujący tam widać, że są kompetentni i uczciwi. Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu kto szuka fachowej pomocy w sprawach odszkodowawczych.
użytkownik
26 lut (5 miesięcy temu)
26 lut (5 miesięcy temu)
Byłem klientem tej Kancelarii, zostałem profesjonalnie i rzetelnie obsłużony bardzo polecam
użytkownik
18 mar (4 miesiące temu)
18 mar (4 miesiące temu)
Dobra obsługa, nie mam zastrzeżeń - polecam.
użytkownik
26 mar (4 miesiące temu)
26 mar (4 miesiące temu)
Mogę polecić każdemu, kto szuka dobrej kancelarii zajmującej się odszkodowaniami. Moja sprawa po wypadku samochodowym była załatwiana w jak najbardziej prawidłowy sposób. Nie zostaje także mi nic innego jak tylko wystawić pozytywną opinię o tej firmie.
użytkownik
27 mar (4 miesiące temu)
27 mar (4 miesiące temu)
Kancelaria bardzo profesjonalna i uczciwa , polecam
użytkownik
31 mar (4 miesiące temu)
31 mar (4 miesiące temu)
Byłem klientem tej kancelarii i wszystko zostało załatwione sprawnie i tak jak należy.
użytkownik
13 kwi (4 miesiące temu)
13 kwi (4 miesiące temu)
Transparentność , kultura i uczciwość. Bardzo polecam.
użytkownik
13 kwi (4 miesiące temu)
13 kwi (4 miesiące temu)
Jako były klient mogę z czystym sumieniem wystawić dobrą opinie o tej kancelarii. Cechują się taktownością i profesjonalizmem w stosunku do osób, które miały wypadek.
Pozdrawiam
użytkownik
13 kwi (4 miesiące temu)
13 kwi (4 miesiące temu)
Znają się na rzeczy. Kwota przez nich uzyskana dla mnie jest bardzo satysfakcjonująca :)
użytkownik
14 kwi (4 miesiące temu)
14 kwi (4 miesiące temu)
Polecam; w 100% uczciwa firma
użytkownik
15 kwi (3 miesiące temu)
15 kwi (3 miesiące temu)
Prowadzili moja sprawę jakiś czas temu i nie miałem żadnych zastrzeżeń co do nich. Bardzo porządną kancelaria.
użytkownik
19 kwi (3 miesiące temu)
19 kwi (3 miesiące temu)
polecam wszystkim osobom, po wypadku drogowym. Bardzo dobre kwoty wywalczają od ubezpieczyciela
użytkownik
29 kwi (3 miesiące temu)
29 kwi (3 miesiące temu)
Moja sprawa została zalatwiona bez najmniejszych zarzutów
Prawnik nie podejmowal żadnych decyzji bez konsultacji ze mną.
użytkownik
5 maj (3 miesiące temu)
5 maj (3 miesiące temu)
Polecam. Jestem zadowolony z skorzystaniu usług tej Kancelarii.
użytkownik
18 maj (2 miesiące temu)
18 maj (2 miesiące temu)
Na pewno dla Plus-Kancelaria Odszkodowawcza te opinie są cenne. Jednak tutaj na tym forum, z zamieszczanych wpisów powinni korzystać Ci, którzy planują rozpoczęcie zatrudnienia w tej kancelarii. W związku z tym bardzo proszę, aby osoby aktualnie zatrudnione w tym miejscu podzieliły się na forum z innymi użytkownikami swoimi wrażeniami z zatrudnienia w nim.
użytkownik
21 maj (2 miesiące temu)
21 maj (2 miesiące temu)
Korzystne warunki i rzetelne załatwienie sprawy. Polecam.
użytkownik
25 maj (2 miesiące temu)
25 maj (2 miesiące temu)
Na jakie warunki zatrudnienia może liczyć osoba, która chciałaby zacząć pracę w Plus-Kancelaria Odszkodowawcza? Jakie w tym momencie możliwości rozwoju zapewnia swoim pracownikom? Czy organizuje może spotkania organizacyjne lub konkursy motywacyjne? Te informacje zainteresują innych użytkowników tego forum.
użytkownik
29 maj (2 miesiące temu)
29 maj (2 miesiące temu)
Profesjonalni, rzetelni i życzliwi. Bardzo polecam.
użytkownik
2 cze (2 miesiące temu)
2 cze (2 miesiące temu)
firma warta polecnia
użytkownik
3 cze (2 miesiące temu)
3 cze (2 miesiące temu)
nie mam zastrzeżeń co do ich pracy, super zajeli się moją sprawą
użytkownik
11 cze (2 miesiące temu)
11 cze (2 miesiące temu)
jestem zadowolona z uzyskanego dla mnie odszkodowania po wypadku córki na rowerze
użytkownik
15 cze (miesiąc temu)
15 cze (miesiąc temu)
Dobra współpraca, informacja,uczciwość i rzetelność , polecam.
użytkownik
17 cze (miesiąc temu)
17 cze (miesiąc temu)
Widać, że jesteście zadowoleni z usług jakie swego czasu zapewniła Wam Plus-Kancelaria Odszkodowawcza. Jednak powinniście wiedzieć, że jak sama nazwa tego forum wskazuje, czyli najlepszyfachowiec.pl, służy ono do gromadzenia tylko merytorycznych opinii o tej kancelarii ale jako pracodawcy.
użytkownik
22 cze (miesiąc temu)
22 cze (miesiąc temu)
Dobre warunki, obsługa na poziomie, polecam.
użytkownik
25 cze (miesiąc temu)
25 cze (miesiąc temu)
Ok, polecam.
użytkownik
27 cze (miesiąc temu)
27 cze (miesiąc temu)
współpraca z kancelarią układała się bardzo dobrze, polecam
użytkownik
6 lip (miesiąc temu)
6 lip (miesiąc temu)
Rzetelni, życzliwi i uczciwi. Polecam.
użytkownik
8 lip (miesiąc temu)
8 lip (miesiąc temu)
Kancelaria pobiera stosunkowo niską prowizję za swoje usługi, większość tego typu firm pobiera zdecydowanie więcej. Dlatego też przed podpisaniem z nimi umowy miałem wiele wątpliwości, jednak okazali się uczciwi i wszystko przebiegło ok. Nie zostawia mi to wątpliwości co do wystawienia pozytywnej opinii.
użytkownik
9 lip (miesiąc temu)
9 lip (miesiąc temu)
Tani, skuteczni, przyjaźni i uczciwi. Polecam.
użytkownik
13 lip (miesiąc temu)
13 lip (miesiąc temu)
Dobra prowizja i korzystnie załatwiona sprawa - polecam.
użytkownik
14 lip (miesiąc temu)
14 lip (miesiąc temu)
Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?
użytkownik
15 lip (30 dni temu)
15 lip (30 dni temu)
W porządku- polecam.
użytkownik
25 lip (20 dni temu)
25 lip (20 dni temu)
Szkoda, że pracownicy tak rzadko zaglądają na forum żeby napisać jak się pracuje.
użytkownik
10 sie (4 dni temu)
10 sie (4 dni temu)
Witam
Praca polega na wynajdywaniu poszkodowanych w każdy dostępny sposób z za biurka.
Praca jest nastawiona na wynik, można usłyszeć, "że się do niczego nie nadajesz "
użytkownik
26 lip (19 dni temu)
26 lip (19 dni temu)
Skuteczni -polecam
użytkownik
27 lip (18 dni temu)
27 lip (18 dni temu)
jak najbardziej polecam usługi Kancelarii Plus. Pierwsze pieniądze otrzymałem 2 miesiące po wypadku. Prawnicy walczą o jak najwyższą kwotę z czego można być bardzo zadowolonym.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

aecom

Wolsztyn

Sob-quest

Buspol

warszawa

Sanpol wrocław

Domolinia

Kwidzyn Marek kopex

Praca przy produkcji elektroniki

assa Abloy mercor

opa row

delante

rmf

rmf24

BMW

BMW bonkowscy

wójcik tomasz

wójcik

Ciak

huta szkła jarosław

huta szkła antoninek

Marpol lodz

Marpol
abb

Essity

kraków

vicim

etl łódź

dmp

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin