test

Opinie o Rada sp.j. - Warszawa

Korzystałeś z usług Rada sp.j. - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2011-09-04 13:58

Wizyt: 13749
Komentarzy: 179
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
04.09.2011 (7 lat temu)
04.09.2011 (7 lat temu)

Rada sp.j. - Warszawa

przyszły pracowniku...w tej firmie zawsze będziesz potencjalnym złodziejem i pionkiem, który z założenia chce oszukać, ukraść itp...z którego zdaniem nikt nie będzie się liczył....tu liczą się cyferki, wykrzykniki, wizyty, przejazdy, czas pracy, kilometry...a na końcu wynik.....
pzd dla wytrwałych...
użytkownik
29.07.2016 (2 lata temu)
29.07.2016 (2 lata temu)
Do zarządu firmy Rada. Panowie rozpoczyna się etap, który pozbawi firmę najlepszych pracowników (ostatnio dwóch PHST) Jeżeli czegoś nie wymyślicie to w ciągu kilku miesięcy znacząco ekipa się uszczupli. W ciągu dwóch lat załoga zmniejszyła się o połowę. Ci co zostali to najlepsi z najlepszych. Nie chcecie chyba budować wszystkiego od początku, wiecie, że firma działa specyficznie. Jeżeli z tej połowy zostanie połowa to z kogo będziecie wybierać ASM'ów, kto będzie trenował nowych ph. Dajcie farmaceutycznym jak i medycznym jakiś pozytywny sygnał np. na najbliższym spotkaniu, bardzo was o to proszę. Wiele osób się martwi. Wiem, że firma przechodzi trudny okres (ale nie jest to wina ph) nasze zarobki nie były od kilku lat rewaloryzowane. Niektórzy zarabiają mniej niż kilka lat temu. A uważam w wielu przypadkach, nie jest to wina ph tylko zmian które nastąpiły. O inflacji nie wspomnę. Pozdrawiam
użytkownik
16.08.2016 (2 lata temu)
16.08.2016 (2 lata temu)
Zdaniem wielu, trwa czyszczenie kont. Kiedy już góra zapcha swoje kieszenie tym co zostało po latach prosperity zostanie ogłoszone zakończenie działania. Także nie ma na co czekać, tylko za pracą się rozglądać bo się obudzicie z ręką w nocniku. Nie będzie kasy na odprawy i gó..o zrobicie, to tylko spółka z o. o.
użytkownik
11.09.2016 (2 lata temu)
11.09.2016 (2 lata temu)
Niemal trzy lata temu okręt zaczął nabierać wody. Dziś kiedy niemal tonie, gdy połowa załogi jest już za burtą, Kapitan nadal zastanawia się nad kolorem żagli. Współczuję tym co na tym statku nadal pełnią wachtę patrząc na przepływające obok okręty pod pełnymi żaglami. Głowa do góry i odwagi! I Wy możecie znaleźć na nich swoje miejsce.
użytkownik
18.11.2016 (rok temu)
18.11.2016 (rok temu)
Nie szkoda mi tej firmy,niech toną!praca u nich to porażka!
użytkownik
12.01.2017 (rok temu)
12.01.2017 (rok temu)
A ja miło wspominam...
Pracowałem ponad 8 lat, dużo się nauczyłem, teraz wykorzystuje to u siebie.
Faktem jest, że dużo się pozmieniało i z pewnością są minusy (jak w każdej firmie)
Pozdrawiam wszystkich obecnych i byłych pracowników!!
użytkownik
22.02.2017 (rok temu)
22.02.2017 (rok temu)
pamieta ktos ze starych Barnabę?
użytkownik
23.02.2017 (rok temu)
23.02.2017 (rok temu)
Oczywiście, bardzo dobrze.
użytkownik
28.07.2017 (rok temu)
28.07.2017 (rok temu)
Biuro otwarte, Bliznasil- reklama, plany na bliznasil 150% w górę. Elmex poważnie zanurkował dzięki Colgate:) Na 30-tu pH około 10-ciu robi plany, reszta się męczy. Waloryzacji na wypłaty nie było kilka lat. Jest to firma dla młodej osoby nie z branży, żeby podłapać doświadczenie. Ludzie w biurze bardzo fajni- wszyscy... no prawie. Super plusem także nagrody jubileuszowe. Zależy od regionu Polski i wielkości terenu, praca ph na 8h dziennie. Dojazd do pracy i z pracy nie liczy się do czasu pracy. Każda nowa osoba i ta chcąca awansować przechodzi bardzo ciężkie egzaminy. Pisze się je 6h, trzeba je napisać na 95%. Podstawa dla nowo zatrudnionych 3000 brutto. Polecenie w skali do 10-ciu- 5. Pozdrawiam
użytkownik
25.08.2017 (rok temu)
25.08.2017 (rok temu)
Pojawiło się nowe ogłoszenie - szukają PF na Warszawę.
Ponoć dobrze płacą a firma z perspektywami.
użytkownik
29.08.2017 (rok temu)
29.08.2017 (rok temu)
Kiedyś to można było zarobić, teraz śmiem wątpić, jak była wyłączność na Elmex to było fajnie, no a teraz bliznasil, blistex i inne wynalazki sprzedają się jak "świeże bułeczki" ????
użytkownik
29.08.2017 (rok temu)
29.08.2017 (rok temu)
Colgate wykończy Elmex z Rady :(
Kiedyś wyjazdy i super premie.
Podstawa 3000 brutto dla młodszych - jak powyżej najlepiej dla osób młodych z poza branży by podłapać doświadczenie.
Kolejne 3 osoby odchodzą z firmy a wielu PM i PF rozglądają się za nową pracą.
Brak nowych produktów obiecywanych od KILKU LAT... ludzie sympatyczni :)
użytkownik
01.09.2017 (rok temu)
01.09.2017 (rok temu)
Pracuję od dobrych kilku lat, teraz jako PH Starszy i potwierdzam, że nawet nowy PH może nieźle zarobić. 3tys. podstawy plus premia na mc. za target ok.2,5-3 tyś.Na początek całkiem nieźle.Potem kaska wieksza :). No ale trzeba popracować. W październiku dostajemy nowe Asterki 5 na Full opcji i mają wreszcie byc nowe produkty.Elmeksik nie jest jedyny ......Wygląda to na nowe odbicie...po latach :)
użytkownik
04.09.2017 (rok temu)
04.09.2017 (rok temu)
No to ja się przypomnę w październiku ???? , zobaczymy te nowe asterki i te nowe produkty , a te kwoty które podałeś , no weź nie żartuj i pisz że to brutto , podstawa zgadza się , premia .....ha ha ha , nie każdy jest taki najlepszy jak ty , zresztą najlepsi już w większości odeszli .....pozdr
użytkownik
06.09.2017 (rok temu)
06.09.2017 (rok temu)
Mówiąc o październiku, czy kierownictwo wspomniało który rok ma na myśli?
użytkownik
08.09.2017 (rok temu)
08.09.2017 (rok temu)
Nawiązując do października. To do tego czasu nie będzie komu pracować jeżeli z taką częstotliwością będą odchodzić pracownicy, do tej pory 3 PF i 1 PM. Będzie wakatow do obsadzenia. Jak się mówi póki sie robi wyniki to siedzę, ale już zaczynam przypuszczać że z tego nic nie będzie. I na mnie przyjdzie pora.

ps. Asterka 5 w full opcji, nie zrobi wyniku
użytkownik
08.09.2017 (rok temu)
08.09.2017 (rok temu)
Jaki Październik??? ktorego roku? 2022 ?? aaa sory juz w tym roku Rady nie bedzie.To hyba że jakis cud nastąpi. W co wątpię. kiedyś robilem wyniki i byl spokoj, to teraz co sie dzieje to jest smiech na sali. Elmex pociągnął firme na dno. Gora do wymiany, w pierwszej kolejnosci Melon. zA jego ogarniecie na rynku.

Pzdr tych co zostali i walcza z wiatrakami :)
użytkownik
11.09.2017 (rok temu)
11.09.2017 (rok temu)
"Cyfry nie kłamią"

Tadammmm. Kurtyna
użytkownik
13.09.2017 (rok temu)
13.09.2017 (rok temu)
Uprzejmie się prosi aby komentator "Twardziel" nie odstawiał leków :-)
użytkownik
28.09.2017 (rok temu)
28.09.2017 (rok temu)
Bardzo miło wspominam z RADA pracę z Dyrektorem ds. Sieci - kol. Arturem. Naprawdę wiele lat dobrej współpracy, człowiek bardzo pomocny, mega kulruralny i życzliwy. To od niego nauczyłem się jak należy pracować w grupie, co wykorzystuję i zamierzam wykorzystywać u przyszłych pracodawców. Pozdrawiam.
użytkownik
07.10.2017 (rok temu)
07.10.2017 (rok temu)
To fakt, jako były pracownik mogę potwierdzić że praca z Arturem to czysta przyjemność a także pełen profesjonalizm...
użytkownik
09.10.2017 (rok temu)
09.10.2017 (rok temu)
Niebawem koniec konkursu. Kto idzie o zakład, że w przyszłym tygodniu dostaniemy mail o treści mniej więcej: Gratulujemy zwyciężcą auta zostaną przekazane na najbliższym spotkaniu firmowym o którym zostaniecie poinformowani w późniejszym terminie. I tak sobie poczekamy może jeszcze z rok na wymianę albo lepiej.
użytkownik
10.10.2017 (rok temu)
10.10.2017 (rok temu)
No i jak tam panie twardziel nowe produkty ? Bo skoro już śmigasz nową asterką to i pewnie nowe produkty sprzedajesz ....
użytkownik
22.12.2017 (9 miesięcy temu)
22.12.2017 (9 miesięcy temu)
Aby komuś nie nie przyszło do głowy pracować w tej firmie, kompletne dno...
użytkownik
3 sty (9 miesięcy temu)
3 sty (9 miesięcy temu)
Ilu Was tam zostało do pracy w terenie aktualnie? Przybywa PH czy ubywa?
użytkownik
17 sty (9 miesięcy temu)
17 sty (9 miesięcy temu)
Dobrymi radami jest piekło wybrukowane
użytkownik
20 kwi (5 miesięcy temu)
20 kwi (5 miesięcy temu)
Czy poleciłby ktoś z Was pracę w firmie Rada sp.j.? Jak tak, to dlaczego?
użytkownik
3 maj (5 miesięcy temu)
3 maj (5 miesięcy temu)
Tak bardzo polecam. Dlaczego? Po tej roku w tej firmie masz szanse trafić do naprawdę dobrej firmy - Klosterfrau!!!
użytkownik
19 maj (4 miesiące temu)
19 maj (4 miesiące temu)
Współcześni pracownicy poszukują przede wszystkim stabilnego zatrudnienia, szans rozwoju oraz benefitów. Czy na te rzeczy można liczyć w firmie Rada? Jaki rodzaj umowy jest oferowany nowym osobom? Czy atmosfera w firmie jest przyjazna?
@KurKuma, masz jakieś wieści o obecnej sytuacji? Opisz proszę swoje doświadczenia związane z tym pracodawcą.
autor
29.07.2016 (2 lata temu)
29.07.2016 (2 lata temu)
Cześć, jest ogłoszenie na ph farmaceutyczny. Jaka są ogolnie warunki? Ile płacą? Jaki samochów? Medicover? Karta Benefit? Ktoś coś wie?
Z góry dziękuje za info,
Jarek
autor
29.07.2016 (2 lata temu)
29.07.2016 (2 lata temu)
Jak poczytasz sobie od początku to wszystkiego się dowiesz. Nic się nie zmieniło przez ostatnie kilka lat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Hossa Katowice

homla

FRW

fundusz regionu

platinum eye

Avanti medic

Vigo Warszawa

mario takt

marriott

Garden Designers

courtyard

novatek

GAZ-SYSTEM

gdynia

netsprint

leadr

Schwarte

STRUNBET

pekao

Auto-Hak Słupsk

pekao leasing

wody polskie pge

freedom

lotos kolej

senior help

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin