test

Opinie o Randstad - Warszawa

Korzystałeś z usług Randstad - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ewa
Data: 2010-01-03 15:21

Wizyt: 4478
Komentarzy: 390
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Randstad - Warszawa

Witam pracuję w Radomiu przez Randstat w Zakładach Tytoniowych. Umowy na pól etatu przedłużane co miesiąc masakra. Kiedy przyjmowałem się do pracy pracownik Randstat mówił mi że popracuje pan parę miesięcy przez pośrednika a później przejdę pod zakład. Prawda okazała się bolesna gdyż pierwszy dzień w pracy pytam starszych pracowników jak tu jest to mówią. Musisz popracować tak jak my 5,6 lat żeby dostać się pod zakład koszmar. Gdy nie ma pracy dzwonią do Ciebie żeby nie przychodzić ja byłem 2 tygodnie bez pracy tak zabezpieczają się tym pól etatu masakra. Sam szukam teraz pracy już bezpośrednio bez pośrednika a na pewno nie przez Randstat Pozdrawiam
autor
24.01.2018 (rok temu)
24.01.2018 (rok temu)
Tak z własnego doświadczenia i rozmów ze znajomymi Estonczykami powiem że nie warto. Polacy są traktowani gorzej, bo polska agencja na to pozwala. Oni mają gdzieś twój problem, chodzi o zysk dla nich. Umowa podpisana robota wykonana. Ci znajomi mi mówili że Polacy dobrze pracują ale zarabiają mniej bo dają się tak sami dy*ać, z braku znajomości języka i odwagi. Pozdrawiam
użytkownik
25.01.2018 (rok temu)
25.01.2018 (rok temu)
Nie polecam zrobiłam badania i czekałam 2 miesiące i nic straciłam czas i pieniądze związane załatwianiem formalności do przyjęcia pracy .Po czym dzwonię anonimowo do ramstad a Pani mi mówi że praca jest aktualna i oddzwoni i nic do dziś Nie dojść ze zarabiają na nas to i jeszcze naciagaja na koszty
użytkownik
26.01.2018 (rok temu)
26.01.2018 (rok temu)
Praca w centrali ramsztajn Aleje Jerozolimskie 134 Warszawa
Korpo jak każda wielka firma. Nie szanuje się tam człowieka. Na stronie internetowej jest informacyjny bełkot "jesteśmy fajni, a fajny fajnego lubi".
użytkownik
26.01.2018 (rok temu)
26.01.2018 (rok temu)
Randstad - oddział Warszawa Jerozolimskie 56c
Odradzam współpracy z tą agencją. Pracują tam nie profesjonalne prostaczki ze wsi..większość tych panienek pochodzi z prowincji,nie potrafią się wysłowić. źle tworzą umowy ,z błędami, zła data,złe imię matki. Przede wszystkim oszukują co do lokalizacji. po podpisaniu umowy mogą cię poinformować że lokalizacja się zmieniła i trzeba dojeżdżać na drugi koniec Warszawy. Badania trwają trzy dni, jednego dnia masz jednego lekarza, drugiego dnia kolejny lekarz,trzeci dzień to szkolenie BHP...zła organizacja jednym słowem. Panienki tak ciężko pracują i mają " urwanie głowy " że często stoją przed wejściem do biura i palą papierosa albo często można je spotkać w Roosmanie ,który znajduje się po drugiej stronie ulicy. Stawki są bardzo niskie i często jest to umowa zlecenie...obiecują że firma zawsze po trzech miesiącach chce zatrudnić pracownika już nie przez agencję ,jednak jest to wielkie jedno kłamstwo. Sami zauważycie że wypłaty są równo 10 każdego miesiąca i często są to niepełne kwoty. Omijajcie łukiem N. Dylewską . M. Ilczuk ,one raczej wam nie pomogą w niczym. Aha ...ostatnio zatrudnili tam sporo Ukrainek na praktyki więc może być również problem z porozumieniem się z nimi,często jeśli zadacie takiej pytanie ,to ona zacznie krzyczeć na całe biuro z zapytaniem do innej " profesjonalnej i doświadczonej " koleżanki. Omijajcie Randstad...a jeśli chcecie się użerać i płaszczyć się o każdy grosz to bardzo proszę.
użytkownik
28.01.2018 (rok temu)
28.01.2018 (rok temu)
Randstad to nijaka agencja pracy,jeżeli jesteś studentem albo masz bogatych rodziców i chcesz dorobić na waciki...to śmiało ,możesz tam popracować 2-3 miesiące może 4 miesiące i zarobić jakieś 1600 -1700 na dłuższą współpracę raczej nie licz. Co do biura tej agencji to rzeczywiście zatrudniają tam niekompetentne osóbki tępe panienki bez doświadczenia. Ich zadaniem jest wykucie się na blachę ofert pracy która dana panienka się zajmuje. wybiera sobie kilku kandydatów na rozmowę, następnie twierdzi że daję rekomendacje swoją,czyli coś "baaaardzo ważnego" później albo masz rozmowę lub nie masz... zazwyczaj są to umowy zlecenie ,zdarza się że jest to umowa o pracę ale bardzo rzadko. Z żalem muszę przyznać że pracują w ich biurach tępaki...nie są to inteligentne osoby, ostatnio coraz więcej zatrudnionych jest t am Ukrainek ,które słabo mówią po polsku...jednym słowem Nasz kraj otwiera się na rynek obcokrajowców bo wolą ich zatrudnić niż Polaków. To jest kłamstwo że bezrobocie spadło do 7 procent,większość osób wyjechało z Polski lub pracują na czarno.spora liczba osób nie jest też zarejestrowana w urzędach pracy. Bezrobocie może spadło ale o 2 procent i wynosi około 15 .
Na koniec jeszcze raz....chyba lepiej iść gdzieś na zlecenie lub szukać pracy na własną ręką niż współpracować z Randstadem ....oferty pracy z dobrą stawką i umową o pracę są rezerwowane dla znajomych tych tępaków z biura . Zenada i porażka, Odradzam.
użytkownik
29.01.2018 (rok temu)
29.01.2018 (rok temu)
Nie jedzcie przez agencję do Czech klapa totalna hotel pracowniczy nie ten co na zdjęciach lipa straszna zimno nie ma prądu zimna woda właściciel xxxxxxx wytyka ludzi a kasę za wszystkich bierze atmosfera jest straszna .nigdy więcej nie będę współpracować z agencją
użytkownik
30.01.2018 (rok temu)
30.01.2018 (rok temu)
Nic dodać nic ująć. Dzięki tym folderom dowiesz się kto jest kim bo szef nie uważa za stosowne by porozmawiać z własnym pracownikiem. Obowiązuje zasada "radź sobie sam". Nie chodzi mi o niańczenie ale o zwykłe wprowadzenie dla nowego pracownika.
użytkownik
01.02.2018 (rok temu)
01.02.2018 (rok temu)
Randstad-Wrocław totalne dno, pracują tam Panie po podstawówce, znając życie po znajomosci????????
użytkownik
01.02.2018 (rok temu)
01.02.2018 (rok temu)
Przyjedź to Warszawy...tępę xxxxxxx same tam pracują,nie potrafią się wysłowić...chyba też po gimnazjum pewnie,heheheh
użytkownik
07.02.2018 (rok temu)
07.02.2018 (rok temu)
Nie Polecam usług z Randstadu przy Puławskiej niedaleko Metro Wilanowska...pracują tam Ukrainki, Białorusinki które słabo znają język polski. Ich zadaniem jest przeprowadzenie wstępnej selekcji ,śmiech na salo... kują na pamięć kilka ofert pracy i na zadane od ciebie pytanie odpowiadają : da..da...da..Jaja jak berety, tępe xxxxxxx . Szkoda waszego czasu ,więc dajcie sobie spokój, one traktują to jako zabawę,y pracownicy Polacy traktujemy szukanie pracy jak poważną sprawę.
użytkownik
09.02.2018 (rok temu)
09.02.2018 (rok temu)
CZEŚĆ FIRMA RANDSTAD WG MNIE NIE JEST OKEJ

PRACOWAŁEM W POLSCE GDZIE BYŁEM SZARGANY TOTALNIE ZA 1600

PRACOWAŁEM RÓWNIEZ W HIOLANDII PRZEZ RANDSTAD I TEŻ BYŁEM SZARGANY NA CZYSTO 700EURO W PRACY W KTÓREJ PRACOWNICY MINIMUM DOSTAWALI PENSJE 1650EURO

APROPO BIUR SĄ TOTALNIE ODERWANE OD RZECZYWISTOŚCI

PRACUJA CHYBA TYLKO SAME DLA SIEBIE

DOPÓKI LUDZIE BĘDA KORZYSTAC Z TAK,ICH FIRM NIGDY NIE BEDZIE DOBRZE

POZDRAWIAM
użytkownik
13.02.2018 (rok temu)
13.02.2018 (rok temu)
KŁAMCY KŁAMCY, FARBOWANE LISY SAMOZWAŃCY !!!
użytkownik
15.02.2018 (rok temu)
15.02.2018 (rok temu)
super opinia zgadzam sie z panem
też niby wszystko okej a jak za granica cos zalatwialem to glupie ubezpieczenie lataj 3tygodnie
dopiero jak niemka z bhp sie dowiedziala co sie dzieje to raz dwa trzy wyrobili ubezpieczenie
i to ma byc agencja
malo tego na mieszkaniu tak xxxxxxx mialo byc za darmo a po3miechu zjechalismy wszyscy 12 osób
najbardziej szkoda mi bylo chlopaa z popazoną twarza taki adamos z kutna ale coz poradzic tak bywa tacy sa wlasnie oni

odradzam na maxa !!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
16.02.2018 (rok temu)
16.02.2018 (rok temu)
też byłem w de u nich totalna porażka
najlepsi są nie koordynatorzy tylko niemieccy pracownicy randstadu
znaja angielski ale ni xxxxxxx nie przyznaja sie ze znaja ten jezyk
tylko zapowietrzaja sie jak cos jest im nie wygodne i zwalaja wine na polskiego koordynatora zenada
typowe zachowanie jak czegos nie chca zalatwic
heute abwesend czyli dzisiaj nieobecny po czym widze jak przemyka kanalami po firmie na obiadek
mowie szczerze znam to z autopsji a nie ze sluchu!
użytkownik
16.02.2018 (rok temu)
16.02.2018 (rok temu)
bylem jedyny plus to to ze se proszki kupilem
reszta totalnie do bani
koordynatorzy haha śmiech na sali
nie gadajcie duzo z rodakami
oni udaja ze tylko wam pomoga a potem ida do góry i wiecie co robia
okazuje sie ze osoba ktora cie o cos pyta potem wykorzystuje to w ten sposob
ze opowiada jakie masz zamiary wobec agencji itd itp
to sie nazywa szkolenie personalne hahahahaha
mowie wam polak polaka jeb jeb jeb czysty zysk hahah
użytkownik
17.02.2018 (rok temu)
17.02.2018 (rok temu)
Jeżeli szukacie pracy, to wydaje mi się że pomoc takich agencji jak Randstad jest zbędna i nijaka. Randstad nie ma dobrych ofert,są to zazwyczaj zajęcia krótkoterminowe na 2 miesiące lub pół roku. Stanowiska są no cóż mało skomplikowane,wprowadzanie danych, ankiety,call center i inne pierdoły,umowa często to zlecenie,z niską stawką. Praca na przetrzymanie,aha pracują tam żeby nikogo nie obrazić młodziutkie tępe dziewczynki które mają problem z wysłowieniem się . W kilku oddziałach na Mokotowie bardzo dużo zatrudnili Rosjanek ,które nie znają za bardzo naszego języka...śmiech na sali,no cóż nawet takie " markowe" agencje jak Randstad woli zatrudnić do swoich biur Ukrainki mało rozgarnięte...Nie polecam, wręcz odradzam ,szkoda waszego czasu i nerwów żeby się użerać z tymi tępakami .
użytkownik
18.02.2018 (rok temu)
18.02.2018 (rok temu)
tak w ostatnim okresie wszystkie agencje zeszły na psy
zamiast wypromować jakąś nową agencję która ma jakies chociaz zasady nie oni wola
sobie robic pod gore przeciez jak mozna osiagnac sukces samemu robienie sobie zlej opiniii noz kuuur
użytkownik
24.02.2018 (11 miesięcy temu)
24.02.2018 (11 miesięcy temu)
kurna majo racje sie, ja pojechał z chłopakami dwoma i mnie nieprztjrli do roboty i zwodzili dwa tygodnie a potem zapłacili 400euro zamiesionc roboty w niemczech, co za szambo boks, pozdrawiam szredersa spoko ziomex
użytkownik
24.02.2018 (11 miesięcy temu)
24.02.2018 (11 miesięcy temu)
to nic by niedało on był 4w kulach to nic by niedało, ogólnie tapraca u nich jest nieopłacalna i uciekajta jak najbardziej. to nic by niedało i tak
użytkownik
24.02.2018 (11 miesięcy temu)
24.02.2018 (11 miesięcy temu)
ja tam sobie chwalę, zrobiłam kariere w podlasiu w konsorcjum rodszyldua, zarabiam elegancko dużo nawet 2500.coprawda musiałam oko saurona udostępnić ale warto było
użytkownik
25.02.2018 (11 miesięcy temu)
25.02.2018 (11 miesięcy temu)
tadzio ty to kozak ja 25lat pracowała w bianor rosti i zawsze najniższa krajowa, mogę udostępnić oko saurona jak ktoś ma chrapkę
użytkownik
26.02.2018 (11 miesięcy temu)
26.02.2018 (11 miesięcy temu)
Codziennie
użytkownik
26.02.2018 (11 miesięcy temu)
26.02.2018 (11 miesięcy temu)
Zgadzam się. Agencje schodzą na psy. Brak kontroli nad ofertami pracy.
użytkownik
26.02.2018 (11 miesięcy temu)
26.02.2018 (11 miesięcy temu)
No kariera za 2500 to dużo nie powiem za nic nie robienie.Ha ha ha. Piękna perspektywa na przyszłość. Co jak stracisz pracę? Dworzec?
użytkownik
09.03.2018 (11 miesięcy temu)
09.03.2018 (11 miesięcy temu)
W Lublinie ludzie na umowie gdzie pośrednikiem pracy jest Randstad mają 10 zł. na czysto
a dostają do ręki 6,8 zł., bo Randstad bierze sobie różnicę na pośrednictwie, Randstad zdominował praktycznie wszystkie zakłady zajmujące się produkcją, jesteśmy w III Świecie, nikt nie da nam zarobić nawet na nową firankę do okna
użytkownik
11.03.2018 (11 miesięcy temu)
11.03.2018 (11 miesięcy temu)
Praca w Czechach to porażka hotel to śmierdzący xxxxxxx .a zarobki dużo mniejsze niż w krajach zachodnich
użytkownik
17.03.2018 (11 miesięcy temu)
17.03.2018 (11 miesięcy temu)
Witam chcecie być sprawnie oszukiwani przez Ransztad w Opolu bo sprawnie im to idzie banda oszustów !!! to idźcie do nich.
użytkownik
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
Witam. jestem z Lublina i szukam pracy za granicą. Jak to wygląda teraz w Randstad? Byłem przez tą agencję 4 lata temu w Holandii. Pracowałem w PostNL w Den Bosch. Nie było źle. Praca ciężka (akurat byłem na stanowisku Interntransport), inni byli na sortowaniu przesyłek więc trochę lżej. Kasa w 99% się zgadzała. Dodatek za pracę nocną zaczynał się od bodajże 22. Nie wiem czy tylko ja tak trafiłem, ale z ludźmi nie było problemu czy to w pracy czy w miejscu zamieszkania. Zawsze można było się dogadać. Zakwaterowanie w domkach w lesie ok. 4-5km od najbliższego miasta/sklepu, ale były samochody służbowe więc nie było większego problemu. Domki 3-5 osobowe, same w sobie były ok - tak 6/10. Jak to wygląda teraz? Pracuje ktoś na magazynie/produkcji/zbieraniu zamówień w Holandii? Jak z zakwaterowaniem?
Pozdrawiam :)
użytkownik
18.09.2018 (5 miesięcy temu)
18.09.2018 (5 miesięcy temu)
Hej ja siejak wybieram tam zza tydzien. Polecasz? Ile wyciaga sir na tydzien?
użytkownik
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
Pani Sylwio, kompletnie nie zna Pani zasad na jakich wynagradzany jest Randstad. Nie bierze on sobie żadnej różnicy na pośrednictwie. Pracodawca płaci Randstadowi kasę w oparciu o zupełnie inną umowę. Proszę porozmawiać z konsultantem, który Panią obsługuje, wtedy dowie się Pani gdzie jest brakująca różnica w wynagrodzeniu.
użytkownik
04.04.2018 (10 miesięcy temu)
04.04.2018 (10 miesięcy temu)
Mieliśmy z kolegami umowę przez Randstad do 31 marca, 29 marca już wszystko było PEWNE, ze umowa będzie przedłużana, kilka dni zajęło żeby się w ogóle dogadać z panią Dominiką Jaworską w sprawie tego, kiedy będziemy musieli podpisać nową umowę na kwiecień i kiedy idziemy do pracy- dopiero TRZECIEGO MARCA powiedziała, ze jednak nie będziemy przedłużać umowy. To jest jakiś cyrk. Widziałem tez wyżej opinię, że ktoś miał mieć podpisaną umowę pierwszego, a dopiero szóstego podpisał- właśnie tak jest z tą firmą. Szokująca jest trudność w dogadaniu się z tą konkretną panią, absolutnie nikomu nie polecam firmy Randstad, chyba że ktoś lubi się denerwować.
użytkownik
04.04.2018 (10 miesięcy temu)
04.04.2018 (10 miesięcy temu)
Czyli w Kielcach też nie ma na co liczyć. Chyba że ktoś zna dobra agencje pracy w holandii
użytkownik
06.04.2018 (10 miesięcy temu)
06.04.2018 (10 miesięcy temu)
Gdzie?
Na pewno nie w jej kieszeni...
użytkownik
13.04.2018 (10 miesięcy temu)
13.04.2018 (10 miesięcy temu)
Witam pracowałam przez agencje ranstad na produkcji. Po pracowalam tam pare dni .Pani koordynator obiecała że wypłata będzie 10 kwietnia a dzisaj mamy 13 czy ktoś się spotkał z podobnym przypadkiem
użytkownik
17.04.2018 (10 miesięcy temu)
17.04.2018 (10 miesięcy temu)
Ludzie, pamiętajcie, żeby ZAWSZE idąc na spotkanie wiedzieć, do jakiej firmy aplikujecie (nazwa, lokalizacja, dokładnie określone stanowisko i zakres pracy) oraz na jakie wynagrodzenie możecie liczyć (przynajmniej widełki). Najlepiej od razu iść do firmy, w której będziecie pracować (w ostateczności do agencji, ale w ręku warto mieć już konkretną ofertę od konkretnej firmy). Teraz jest rynek pracownika, wszędzie brakuje ludzi do pracy i rekruterzy dwoją się i troją, żeby skusić potencjalnych kandydatów. Często obiecują gruszki na wierzbie, żeby człowiek tylko przyszedł na rozmowę (mają za to punkty=pieniądze, nie takie jak za skuteczne zrekrutowanie pracownika, ale zawsze jakieś), a wiele rekrutacji ma wręcz FIKCYJNY charakter. I potem się dziwicie, że kontakt się urywa. Szkoda czasu i pieniędzy na jeżdżenie na takie do niczego nieprowadzące rozmowy, lepiej w tym czasie porobić coś pożyteczniejszego. Dobrze Wam radzę, szanujcie się już na etapie rekrutacji, wtedy inni też będą Was szanować. Pomysł z domaganiem się zwrotu kosztów dojazdu wydaje się niegłupi, zwłaszcza jak nie ma się skierowania z UP/spotkanie nie jest gdzieś koło domu albo obecnego miejsca pracy.
użytkownik
22.04.2018 (9 miesięcy temu)
22.04.2018 (9 miesięcy temu)
Czy ktoś wyjeżdzał przez tą firme do pracy do holandii?
użytkownik
04.05.2018 (9 miesięcy temu)
04.05.2018 (9 miesięcy temu)
Ktoś chetny do wspolnego wyjazdu? Chce jechac z dziewczyną na poczatku czerwca. Jedziemy z innego biura... Domki sa kilku osobowe wiec zawsze lepiej byc w zgranej grupie.. Jak cos info [email protected]
użytkownik
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
KATEGORYCZNIE ODRADZAM WSZYSTKIM !!
Wyjazd do pracy do Holandii przez agencje randstad (specjalnie z małej litery z powodu braku szacunku :) to największy błąd w moim życiu.
Oszukują i kradną ciężko zarobione pieniądze do tego co tydzień doliczając dług o którym większość pracowników nie ma pojęcia i informują o nim dopiero gdy zadłużenie sięgnie wysokości kilkuset euro.
W biurze pytając kilkukrotnie za co jest to właśnie zadłużenie za każdym razem usłyszysz inną odpowiedz typu : koszty za mieszkanie lub ubezpieczenie nie zostały odciągnięte bądź miałeś zbyt mało godzin pracy ( pominę fakt ze pracując 44h tyg. mój dług i tak się zwiększał)
Pracuję w Holandii od 4 lat i nigdy nie spotkałem się z tak absurdalną i żenującą sytuacją aby pracować przez rok po 6 dni w każdym tygodniu i musieć zapłacić za to ponad 2000 Euro..
Ponadto warunki mieszkaniowe również zostawiają wiele do życzenia, szczególnie hotel robotniczy w Amsterdamie gdzie zostałem umieszczony w pomieszczeniu gdzie wcześniej był magazyn, nie było ogrzewania (w grudniu) oraz było tam mnóstwo karaluchów więc przez 2 dni mieszkałem w samochodzie...
Tak więc własnie wygląda traktowanie pracowników przez agencję randstad a to co opisałem to tylko kropla w morzu.
Jeśli myślisz o rozpoczęciu współpracy z tym biurem to naprawdę warto się zastanowić dwa razy i odrzucić ten pomysł.
Szczególnie pozdrawiam środkowym palcem Agnieszkę z biura która jest niekompetentną osobą oraz kłamie ona tyle że aż sama się w tych kłamstwach gubi..
No ale każdy zrobi jak uważa to tylko moja opinia oparta na własnych doswiadczeniach.
użytkownik
01.06.2018 (8 miesięcy temu)
01.06.2018 (8 miesięcy temu)
Każdy tylko narzeka , nie rozumiem przecież macie w umówię wszystko , ile , co , gdzie , za co itd ale jak się nie chce czytać to pozniej dziwne ze cos sie nie zgadza.. poza tym tam tez na domkach czy w pracy nikt nie trzyma na sile , jak nie odpowiada to się zwalniacie skoro cos innego było w umówię niż jest w rzeczywistości , wynajmującej pokój na własna reke i szukacie pracy, jak umiecie cokolwiek angielskiego to nie powinniście mieć z tym problemów
użytkownik
03.06.2018 (8 miesięcy temu)
03.06.2018 (8 miesięcy temu)
Nie polecam , nigdy nie można się dodzwonić do 'opiekuna' , do biura zresztą też.
Zostałam przez nich oszukana na wypłacie , obiecali wysokie wynagrodzenie z licznymi dodatkami okazało się że dostałam gołą premię bez dodatków , nawet bez dodatku nocnego który się należy ustawowo !
Tłumaczyli się tym , że miałam nieusprawiedliwiona nieobecność choć byłam pełen miesiąc + dodatkowy weekend ....
Nie polecam , szkoda nerwów...

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

polcom

santander

getin noble

sovit

wojtech

Otto Holandia

santer

puchała

micron

cognizant

hsh

csi

ozen

Elektrolux siewierz

Elektrolux

Foseko

Artur kozłowski

Artur kozlowski

Kozłowski pse
eurokontakt

wolscy

nik-pol

pks24

Tarczyński

polimex mostostal

Bemo motors

stankiewicz marek

Ccig Gdynia

humanus

Mielec

remak

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.co.pl | regulamin